ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2002 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Τέλος οι Στίκας, Παπαχρήστος, Ορφανίδης - Να ανταμείψει την προσπάθεια η διοίκηση

Εκτός αποστολής έμειναν από το σημερινό εξ αναβολής παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’ στη Θεσσαλονίκη, οι έμπειροι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ, Παπαχρήστος, Στίκας και Ορφανίδης.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές, που όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας κατέθεσαν προσφυγή για οφειλές της ΠΑΕ προς αυτούς (δύο δόσεις συμβολαίων και δύο μισθούς), έθεσαν εαυτόν εκτός ομάδας και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσουν παρελθόν από την «Βασίλισσα».

Από την διοίκηση έγινε προς τους τρεις παίκτες πρόταση διακανονισμού οφειλών (να λάβουν την δεδομένη χρονική στιγμή περίπου 30% κάτω από αυτά που διεκδικούν με την προσφυγή, χωρίς να χάσουν τα υπόλοιπα που θα τα έπαιρναν στην συνέχεια), την οποία ωστόσο δεν δέχτηκαν.

Σε σχετική ερώτησή μας προς τον Σπύρο Μπαξεβάνο, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’, για το εάν αυτοί οι ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν ή όχι στην ομάδα, ο Γιαννιτσιώτης τεχνικός απάντησε ότι οι ίδιοι έθεσαν τον εαυτό τους εκτός ομάδας, ότι σίγουρα έχουν δίκιο να ζητούν τα χρήματά τους, αλλά η στιγμή που έκαναν την κίνηση αυτή ήταν άστοχη.

Το πρόβλημα αυτό, όπως έχουμε τονίσει ξανά, είναι γενικό σε όλη την κατηγορία και το 90% των ομάδων αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, μετά την αθέτηση των συμφωνηθέντων από πλευράς πολιτείας.

Ωστόσο, επειδή ο καθένας πρέπει να κοιτάει τα του οίκου του, η διοίκηση της Βεροιώτικης ΠΑΕ θα μπορούσε να κάνει κάποιες κινήσεις (πχ ταμειακή διευκόλυνση από τους ίδιους ή τους ιδιοκτήτες), ώστε να ανταμείψει την ομάδα για την προσπάθεια που κάνει και ενόψει εορτών να κάνουν όλοι καλό Πάσχα.