ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 17299 φορές

Χωρίς τρεις βασικούς η ΒΕΡΟΙΑ κόντρα στον ΠΑΟΚ Β'

Το εξ αναβολής παιχνίδι της για την 16η αγωνιστική, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β' στο γήπεδο της Ν. Ευκαρπίας, δίνει την Πέμπτη (13/04, 13:45) η ΒΕΡΟΙΑ.

Ένα ακόμη κρίσιμο ματς για τους "κυανέρυθρους", οι οποίοι θέλουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη δυνατή νεανική ομάδα του "δικεφάλου", ώστε να ανασάνουν ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος, εκτός των άλλων, έχει να αντιμετωπίσει και τρεις απουσίες βασικών παικτών του, αφού οι Στίκας, Παπαχρήστος και Ορφανίδης δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Κάτι που έχει να κάνει με τα εξώδικα που έστειλαν οι τρεις προαναφερθέντες παίκτες, πριν από λίγες μέρες, στην Βεροιώτικη ΠΑΕ για οικονομικές οφειλές (φημολογείται ότι κατέθεσαν και προσφυγή)!

Έτσι, η "Βασίλισσα" θα πάει ακόμα περισσότερο αποδυναμωμένη σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι, όπου θα ψάξει βαθμό ή βαθμούς ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, είναι οι εξής:

1) ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ
2) ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
3) ΚΟΛΛΑΡΑΣ
4) ΝΤΟΥΜΑΝΗΣ
5) ΜΟΥΧΑΛΗΣ
6) ΚΑΨΑΛΗΣ
7) ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ
8) ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ
9) ΜΠΛΕΤΣΑΣ
10) ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ
11) KASEMI
12) ΖΙΩΓΑΣ
13) ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ
14) ΜΑΝΩΛΙΟΥΔΗΣ
15) ΠΕΡΔΙΚΗΣ
16) ΒΑΙDOO
17) ΓΙΟΥΚΟΥΔΗΣ
18) ΙΩΑΝΝΟΥ
19) BOUOLI
20) ΜΑΣΟΥΡΑΣ
21) ZE ESSONO

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ

"Ένα από τα πιο ηθικά άτομα που έχω γνωρίσει στην ενασχόληση μου ως φίλαθλος της ΒΕΡΟΙΑΣ και τώρα στο Δ.Σ. της ομάδας, είναι ο γυμναστής της Χρήστος Βοργιατζίδης. Χαίρει της στήριξης όλων μας, είναι από τους λίγους ανθρώπους που συνέχισαν στην ομάδα από τα προηγούμενα χρόνια της διοίκησης Μπίκα, δεχόμενοι μείωση των αποδοχών τους, για να στηρίξουν την προσπάθεια και όχι σαν κάποιους "ποντικούς" που τρέξανε να φύγουν από το καράβι. Είναι εχέμυθος και εργατικός. Μην πυροβολείτε παίκτες και προπονητές, μόνο τους "ποντικούς"...