ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 19449 φορές

"Απέδρασε" από τον κάμπο η Κ19 της ΒΕΡΟΙΑΣ!

Με ένα σημαντικό διπλό απέδρασε η ομάδα Κ19 της ΒΕΡΟΙΑΣ από το γήπεδο της κοιλάδας Λάρισας απέναντι στην γηπεδούχο ομάδα του Ηρακλή Λάρισας, στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Κ 19 της SUPER LEAGUE 2.

Ήταν μια σπουδαία νίκη της ομάδας της Βέροιας, σε μια δύσκολη έδρα μετά μάλιστα από την αποχή των ομάδων που την κρατάει στην τετράδα του ομίλου στο πρωτάθλημα (έχει και ένα αγώνα λιγότερο αυτό με τον Διαγόρα) αναμένοντας τις τελικές αποφάσεις της διοργανώτριας αρχής για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας κράτησε το ενδιαφέρον τον φιλάθλων μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα Η ομάδα της Βέροιας άνοιξε το σκορ νωρίς μόλις στο 6΄ με γκολ του Λαφάρα μετά από ωραία ατομική προσπάθεια που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά και το σκορ άνοιξε καθώς στο 61΄ η ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ ισοφάρισε στο σκορ σε 1-1 με τον Βέλα . Δεν πρόλαβε όμως να χαρεί για πολύ και η ΒΕΡΟΙΑ ξαναπήρε τα ηνία του αγώνα 1-2 στο 65¨με ωραίο γκολ από τον Γιαγτζίδη. Στο 72΄ νέα ισοφάριση 2-2 για τον Ηρακλή με σκόρερ τον Παπαστόγια.

Η πίεση της ομάδας της Βέροιας έφερε την ανατροπή στο 77΄ του Χαβιαρόπουλου και την εκτέλεση του πέναλτι από τον Γιαγτζίδη, να διαμορφώνει το σκορ σε 2-3 . Στο 88΄ με ωραία ενέργεια του Τσέα που μόλις είχε προλάβει να μπει στο παιχνίδι αύξησε την διαφορά τερμάτων και έκανε το 2-4 στο σκορ. Στο 90΄ Ο Ηρακλής μείωσε το σκορ σε 3-4 με κεφαλιά του Κουτσιούδη αναπτερώνοντας τις λίγες ελπίδες του ΗΡΑΚΛΗ για ανατροπή του αποτελέσματος στις καθυστερήσεις .

Το τελικό σκορ 3-5 και η νίκη για την Βασίλισσα έκλεισε επιτέλους στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Κετόγλου αφού εκμεταλλευτικέ την απόκρουση του τερματοφύλακα του Ηρακλή σε σουτ του Τσέα και έστειλε την μπάλα στην κενή εστία.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (Α, Ανθυμιάδης) Αδαμίδης Θ, Τασιόπουλος , Καρασαρίδης , Σουπιάδης (87΄ Τσέας) , Φωτόπουλος , Χαβιαρόπουλος , Γιαγτζίδης , Τέγος Τ (61΄ Τούφας). Λαφάρας , Παναγιωτίδης (82΄ Κετόγλου ), Χοχλιούρος (45΄ αναγκ Γράτσιανος ).

Στην αποστολή και οι : Τσανασίδης , Γαλόπουλος , Τέγος Α , Τάσο Φ

ΣΥΝΘΕΣΗ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ : (Θάνος Τριανταφυλλόπουλος – Πέτρος Καραναστάσης) Ντάτσι , Λάζος , Βασιλείου , Πιτσιδήμος (65΄ Κουρδής) , Γαργάλας , Παπαστόγιας , Πιθυζής (65΄ Χονδής) , Παυλίδης (57΄ Ράμα ), Κουτσιούδης , Κούρτης, Βέλας (83΄ Παπαϊωάννου).

Στην αποστολή και οι : Παϊτέρης , Ζάχος , Μητρακούλης.