ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 6930 φορές

Άρχισαν τα… όργανα!!!

Άρχισαν τα… όργανα στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, καθώς τρεις «πρωτοκλασάτοι» παίκτες της ομάδας έστειλαν εξώδικο, διεκδικώντας δυο μισθούς και 3 δόσεις συμβολαίων!

Οι τρεις έμπειροι ποδοσφαιριστές προχώρησαν σε αυτή την κίνηση, περισσότερο για να διασφαλίσουν τα χρήματά τους, ωστόσο όλο αυτό είναι χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί στην «Βασίλισσα» και της οικονομικής δυσπραγίας που υπάρχει (όπως και στις περισσότερες ομάδες της κατηγορίας), ιδιαίτερα μετά την μη τήρηση των συμφωνηθέντων από την πολιτεία.

Η διοίκηση φαίνεται να σηκώνει τα χέρια ψηλά, οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ δείχνουν να μην ενδιαφέρονται για την ομάδα και για το αν αυτή υποβιβαστεί, η αδειοδότηση για τη νέα χρονιά δεν πάρθηκε και πλέον ένα μεγάλο ερωτηματικό πλανάται στις τάξεις των «κυανέρυθρων», για το τι μέλλει γενέσθαι!

Υπάρχει φυσικά το "μαξιλάρι" των 100.000 ευρώ της εγγυητικής των ιδιοκτητών, όμως δεν είναι σίγουρο αν θα είναι αρκετό για τις οφειλές που υπάρχουν ήδη, αλλά και για αυτές που θα προκύψουν στην πορεία.

Είναι άγνωστο πώς θα αντιδράσει η διοίκηση στο εξώδικο των τριών ποδοσφαιριστών, το σίγουρο είναι όμως ότι θα πρέπει να γίνουν προσεκτικές και ψύχραιμες κινήσεις, αφού η ομάδα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση και δεν υπάρχουν περιθώρια για «διενέξεις»!