ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 378 φορές

Καψάλης: "Η θέση της ΒΕΡΟΙΑΣ δεν επιτρέπει άλλες απώλειες - Να στηρίξει ο κόσμος"

Στην εκπομπή “Primo Secondo” του “City of Primo 106.1” μίλησε ο Στέλιος Καψάλης, ο αριστεροπόδαρος Σερραίος στόπερ της Βέροιας. 

Ο 28χρονος αμυντικός, που γύρισε στη “Βασίλισσα” του Βορρά για τη δεύτερη θητεία του το χειμώνα, προερχόμενος από τον Ηρακλή Λάρισας και παλιότερα έπαιξε σε Πανσερραϊκό, Δόξα Δράμας και Ρόδο, αναφέρθηκε στην προσπάθεια σωτηρίας, στο κρίσιμο ματς με τη Νίκη Βόλου, έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο, ενώ συνέκρινε τις συνθήκες στις δυο θητείες του.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για το κρίσιμο σημερινό παιχνίδι, εντός με τη Νίκη Βόλου και το πού εκτιμά πως θα κριθεί: “Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Νίκη Βόλου είναι καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες και υψηλούς στόχους. Η βαθμολογική μας θέση δε μας επιτρέπει άλλες απώλειες. Οπότε είναι ένα παιχνίδι σα τελικός για εμάς. Η βαθμολογική μας θέση είναι πολύ κρίσιμη. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα στο πρωτάθλημα, αλλά πρέπει αρχής γενομένης από αυτό το ματς να φέρουμε θετικά αποτελέσματα, βαθμούς για να φύγει η ομάδα από την επικίνδυνη ζώνη. Πρέπει να αξιοποιήσουμε περισσότερο την έδρα. Η Νίκη είναι αξιόλογος αντίπαλος, με ποιοτικούς παίκτες και καλό ρόστερ. Αλλά και η δική μας ομάδα διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ και πιστεύω οτι και εμάς η βαθμολογική μας θέση δεν αντικατοπτρίζει τη συνολική αξία του ρόστερ και της ομάδας”.

Για τις εντυπώσεις που αποκομίζει στην επιστροφή του στην Ημαθία και τη σύγκριση με την πρώτη θητεία του: “Υπάρχουν πολλές διαφορές με την προηγούμενη θητεία μου. Τα τελευταία χρόνια η Βέροια είναι σε πολύ καλύτερα επίπεδα οργάνωσης. Σε όλα τα επίπεδα έχουν βελτιωθεί όλα τα πράγματα, λόγω και της οικογένειας Μπίκα τα προηγούμενα χρόνια και των ανθρώπων που είναι τώρα στη διοίκηση. Γίνεται μεγαλύτερη προσπάθεια και πιστεύω οτι η ομάδα είναι σε καλύτερο δρόμο από την τότε χρονιά, είχε αποσυρθεί η ομάδα από το πρωτάθλημα, δεν το είχε τελειώσει”.

Για το πού κρίνεται ο στόχος της σωτηρίας για τη “Βασίλισσα” του Βορρά: “Έχουμε χάσει αρκετά παιχνίδια σε λεπτομέρειες, έπρεπε να έχουμε πολύ περισσότερους βαθμούς μέχρι τώρα. Οπότε αν είμαστε λίγο προσεκτικοί στις λεπτομέρειες, γιατί δεν υπάρχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ των ομάδων και κρίνονται στις λεπτομέρειες τα ματς στην κατηγορία, με λίγη περισσότερη σοβαρότητα και συγκέντρωση θα καταφέρουμε να μαζέψουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε. Ειδικά τώρα με τις εμβόλιμες αγωνιστικές, μπορεί σε μικρό χρονικό διάστημα, με 2-3 θετικά αποτελέσματα, να αλλάξουν πολύ οι βαθμολογικές θέσεις”.

Για το ατού και όπλο που διακρίνει στους Βεροιώτες, στην προσπάθεια για καλύτερο πλασάρισμα στην κατάταξη: “Υπάρχουν καλοί και ποιοτικοί παίκτες, κυρίως νεαροί, υπάρχει δίψα για διάκριση. Και πιστεύω είναι ατού της Βέροιας. Υπήρχαν σοβαροί τραυματισμοί βασικών παικτών που έχουν στοιχίσει λίγο στην ομάδα. Αλλά πιστεύω οτι με την έλευση των καινούριων παικτών θα καλυφθούν τα κενά και δε θα έχουμε πρόβλημα”.

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο: “Τον θέλουμε κοντά μας. Να μας στηρίξουν και αυτοί όσο μπορούν. Σίγουρα καταλαβαίνουμε οτι η βαθμολογική μας θέση δε τους χαροποιεί ιδιαίτερα. Πιστεύω οτι θα τα καταφέρουμε στα επόμενα παιχνίδια, να τους δώσουμε λίγη χαρά”.

Για τις προσωπικές φιλοδοξίες του: “Να καταφέρουμε να πετύχουμε τη σωτηρία όσο πιο γρήγορα γίνεται και... βλέπουμε”.

Για το σχόλιό του για την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, τον Πανσερραϊκό, στον οποίο έπαιξε αρκετά χρόνια και φέτος ξεχωρίζει στην κορυφή, αλλά και γενικά τον ανταγωνισμό στον όμιλο: “Στο Βόρειο όμιλο έχει κριθεί ήδη η πρώτη θέση. Ο Πανσερραϊκός δείχνει να καταφέρνει να τερματίσει πρώτος, πιο εύκολα από ότι όλοι περιμέναμε. Οπότε πιστεύω οτι μόνο στο Νότο υπάρχει μια μικρότερη διαφορά ανάμεσα στις ομάδες που διεκδικούν την πρώτη θέση. Ο Πανσερραϊκός βγάζει σταθερότητα στα παιχνίδια και πιστεύω οτι δε μπορεί να απειληθεί από τις άλλες ομάδες”.

https://soccerpractor.blogspot.com/