ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1648 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Στο "κάδρο" και ο Μπεξεβάνος - Ποιοι παίκτες αποχωρούν

Μετά την αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση του Κώστα Βελιτζέλου, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ξεκίνησαν και πάλι την αναζήτηση νέου προπονητή για τον "κυανέρυθρο" πάγκο!

Οι ενέργειες αυτή τη φορά θα είναι άμεσες αφού έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος, με την ομάδα να έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική και να υπάρχει ένα διάστημα 8-9 ημερών ώστε να μάθει πρόσωπα και πράγματα ο νέος τεχνικός.

Όσο αφορά τους υποψηφίους, στο προσκήνιο επέστρεψε και πάλι το όνομα του Απόστολου Χαραλαμπίδη, ενώ ίσως γίνει μια νέα προσπάθεια προσέγγισης με τον Παναγιώτη Γκουτσίδη που αρχικά ήταν αρνητικός.

Επίσης, εξετάζεται και η περίπτωση του Σπύρου Μπαξεβάνου, ο οποίος ξεκίνησε φέτος στα Χανιά (φωτό) ενώ παλαιότερα πέρασε μεταξύ άλλων από Ηρακλή, Παναχαϊκή, Επανομή, Καλαμαριά, Παναιγιάλειο και Μακεδονικό.

ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ

Αναφορικά με τις αποχωρήσεις παικτών από το ρόστερ της "Βασίλισσας", ανακοινώθηκε στους Τασιοπουλο και Σταμπουλιδη η προθεση της διοικησης να λυθει η συνεργασια τους, ενώ αλλοι δυο παικτες θα ενημερωθουν μέσα στα προσεχή 24ωρα και αυτοί είναι οι Μπουζας, Παπατζικος.

Τέλος, σήμερα το πρωί έγινε μια προπόνηση, ενώ οι κυανέρυθροι θα έχουν ρεπό για το Σαββατοκύριακο. Η προετοιμασία για το έκτος έδρας ματς με την ΑΕΛ θα ξεκινήσει από την ερχόμενη Δευτέρα.