ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1331 φορές

Βασιλειάδης: «Χαρούμενος που με εμπιστεύτηκαν…»

Ένας από τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της φετινής «Βασίλισσας του βορρά» είναι χωρίς αμφιβολία ο 18χρονος Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο πολλά υποσχόμενος γκολκίπερ, μίλησε στο kerkidasport.gr και στον Κώστα Βύζα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν οι άνθρωποι της ΒΕΡΟΙΑΣ στο πρόσωπό του και για τους στόχους που έχει από εδώ και πέρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Γιώργο υπέγραψες πρόσφατα επαγγελματικό συμβόλαιο με τη ΒΕΡΟΙΑ. Πως νιώθεις γι’ αυτό;

«Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος. Αποτελεί μια δικαίωση για μένα, για τις δυσκολίες που έχω περάσει αλλά και την υπομονή και τη δουλειά που έχω κάνει όλο αυτό τον καιρό. Από εδώ και πέρα πρέπει να συγκεντρωθώ στην δουλειά μου, να είμαι πιο υπεύθυνος και να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου για την ομάδα που αγωνίζομαι.
Παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την στήριξη που μου έχει δώσει και ιδιαίτερα τον πατέρα μου, ο οποίος έκανε ότι ήταν δυνατό για εμένα και δικαιώθηκε, οπότε είμαι πολύ ευτυχισμένος γι’ αυτό».

Η εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό σου οι άνθρωποι της ομάδας, σου δίνει ένα έξτρα κίνητρο για να δουλέψεις ακόμα περισσότερο;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπάρχει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Φυσικά και μου δίνει έξτρα κίνητρο για να δουλέψω ακόμα περισσότερο και γι’ αυτό θέλω να τους δικαιώσω».

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;

«Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να βελτιώνομαι από προπόνηση σε προπόνηση, να παίρνω εμπειρίες και όταν μου δοθεί η ευκαιρία να την αξιοποιήσω».

Προέρχεσαι από την ομάδα Κ20. Πιστεύεις ότι υπάρχει ταλέντο στα τμήματα υποδομής ώστε να τροφοδοτήσουν στα άμεσο μέλλον και την μεγάλη ομάδα;

«Ναι πιστεύω ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες και σίγουρα μπορούν να βγουν νέα ταλέντα που να μπορούν να προωθηθούν στη μεγάλη ομάδα».

Πως βλέπεις το ξεκίνημα της «Βασίλισσας» στο πρωτάθλημα;

«Σίγουρα η ομάδα μου έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα, με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά. Ο κόσμος θα πρέπει να είναι αισιόδοξος, να είναι κοντά στην ομάδα και στις χαρές και στις λύπες».

Πως είναι το κλίμα στην ομάδα; Η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις πιστεύεις ότι έχει αντίκτυπο και στο γήπεδο;

«Το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο. Στις προπονήσεις δίνουμε όλοι το 100%, βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερο και αυτό αποδεικνύεται από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα».

Στην ίδια θέση που αγωνίζεσαι υπάρχουν άλλοι τρεις ικανοί τερματοφύλακες, οι Καντιμοίρης, Τζινάρ και Χομσιόγλου. Πόσο θα σε βοηθήσει αυτό στην πορεία;

«Είμαι πολύ τυχερός που βρίσκομαι ανάμεσα σε ικανούς τερματοφύλακες, διότι παίρνω πολλές εμπειρίες και έχω το κίνητρο να τους ξεπεράσω κάποια στιγμή και να γίνω ακόμη καλύτερος».

Συνέντευξη: Κώστας Βύζας