ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1896 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Τέλος πριν γίνει… αρχή ο Βελιτζέλος!!!

Λίγες μόνο μέρες κράτησε η προπονητική θητεία του Κώστα Βελιτζέλου στη "Βασίλισσα του βορρά", αφού ο 50χρονος τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τους "κυανέρυθρους", πριν καλά καλά γίνει... παρόν!!!

Στο παιχνίδι απέναντι στον Μακεδονικό, την ομάδα κοουτσάρισε και πάλι ο Γιάννης Ματζιαρίδης, αφού ο Βελιτζέλος αντιμετώπιζε κάποιο διαδικαστικό (όπως είπε στις δηλώσεις του) πρόβλημα με το δίπλωμα UEFA PRO, το οποίο είναι απαραίτητο για να καθίσει σε πάγκο ομάδας της SL2.

Ωστόσο, όπως αναφέρει και σε ανακοίνωσή της η Βεροιώτικη ΠΑΕ, το αίτημα που κατατέθηκε προς την αρμόδια διοικητική αρχή, δεν έγινε δεκτό και έτσι ο Βελιτζέλος "αναγκαστικά" αποχωρεί από την ομάδα, με τους "κυανέρυθρους" πλέον να στρέφονται σε άλλα ονόματα, με πιθανότερα αυτά των Χαραλαμπίδη ή Γκουτσίδη και τον "εκλεκτό" να αναλαμβάνει άμεσα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, η οποία συμφώνησε κατ' αρχήν με τον προπονητή Κώστα Βελιτζέλο, με την προϋπόθεση ότι διαθέτει δίπλωμα UEFA PRO, ή θα το έπαιρνε κατ' ανάγκη, μετά από αίτημα του ιδίου και της ΠΑΕ, προς την αρμόδια διοικητική αρχή, δεν μπορεί να υλοποιήσει αυτή την συμφωνία, διότι δυστυχώς, το αίτημα δεν έγινε δεκτό".