ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 476 φορές

Διατήρησε το εκτός έδρας αήττητο η «Βασίλισσα»

Μία ΒΕΡΟΙΑ με δύο πρόσωπα, την Παρασκευή στο Καυτανζόγλειο πήρε πολύτιμο βαθμό, μένοντας στο 1-1 με τον Ηρακλή, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της SL2.

Έτσι παρέμεινε αήττητη στο τρίτο εκτός έδρας ματς τη φετινή περίοδο, βγάζοντας μάλιστα αντίδραση σε ένα ακόμη παιχνίδι, ισοφαρίζοντας για 4η φορά αντίπαλό της που προηγήθηκε στο σκορ (ΠΑΟΚ, Νίκη Βόλου, Θεσπρωτός, Ηρακλής).

ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΕ Η ΒΕΡΟΙΑ

Ο Γιάννης Ματζιαρίδης ξεκίνησε τον αγώνα, με τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, πλάγιους μπακ τους Ντουμάνη, Μπουκουβάλα, στόπερ τον Στίκα με τον Μαραγκό, αμυντικά χαφ τους Μπούζα, Μπλέτσα, πλάγιους μεσοεπιθετικούς τους Φασίδη, Μπελεβώνη, τον Ορφανίδη σε ρόλο ελεύθερου και προωθημένο τον Ιωάννου.

Γρήγορα, μόλις στο 4', έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Μπούζας, λόγω τραυματισμού του και την θέση του πήρε ο Μασούρας, ενώ στην επανάληψη ο υπηρεσιακός προπονητής της «Βασίλισσας», όπως προαναφέραμε, ξεκίνησε πρώτα με εσωτερικές αλλαγές, με τους Φασίδη, Ορφανίδη, να αλλάζουν αμοιβαία θέσεις, και στη συνέχεια, θέλοντας να ενισχύσει την αμυντική λειτουργία της ομάδας του, προχώρησε σε άλλες τρεις αλλαγές. Έτσι στο 79' έβγαλε από το παιχνίδι τον Ιωάννου, περνώντας σε αυτό ένα τρίτο αμυντικό χαφ τον Ισαακίδη, ενώ στο 87' πραγματοποιησε διπλή αλλαγή, με τους Φασίδη, Ορφανίδη να αφήνουν τον αγωνιστικό χώρο, στον οποίο πέρασαν οι Κατσούκης, Μουχάλης, με τον Ντουμάνη να περνάει μπροστά από τον δεύτερο, στην δεξιά πλευρά της.

Καλύτεροι από την ΒΕΡΟΙΑ ήταν ο Φασίδης, που εκτός από το τέρμα της ισοφάρισης, βοήθησε την ομάδα του και μεσοαμυντικά, ο πολυθεσίτης Μπουκουβάλας, που τα πήγε πολύ καλά, τόσο στα ανασταλτικά του καθήκοντα, όσο και με τις πλαγιοκοπήσεις του, ο Στίκας που ήταν πανταχού παρόν στην περιοχή του και ο αλάνθαστος - σταθερός Παπαδόπουλος.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ" (12/12/22)