ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 424 φορές

Με νίκες προχώρησαν οι ομάδες Κ17 και Κ15 της ΒΕΡΟΙΑΣ

Με νίκες προχώρησαν οι ομάδες Κ17 και Κ15 της ΒΕΡΟΙΑΣ, στα αντίστοιχα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Αναλυτικά οι αγώνες:

ΠΡΩΤ. ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ17 ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ασταμάτητη η ομάδα της Βέροιας στην Θεσσαλονίκη στην ειδική κατηγορία Κ17 του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας, η οποία επικράτησε εκτός έδρας επί της ομάδας της Ακαδ. Ποδ. Θεσ/νίκης κάνοντας το 4Χ4 στο πρωτάθλημα.

Το σκορ άνοιξε νωρίς στο 2' μόλις για την ομάδα της Θεσ/νίκης αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα και στο 7' η ομάδα της Βέροιας ισοφάρισε.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο 58' του αγώνα η ομάδα της Βέροιας πήρε προβάδισμα που όμως και αυτή δεν μπόρεσε να κρατήσει για μεγάλο διάστημα και ισοφαρίστηκε στο 63' του αγώνα.

Από εκείνο το σημείο η ομάδα της Βέροιας πίεσε περισσότερο και κατάφερε με δύο τέρματα στο 78' και 82" του αγώνα να πάρει την νίκη με τελικό σκορ 2-4.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τριανδρίας .

ΣΥΝΘΕΣΗ ΝΠΣ VERIA Κ17 (Α. Χατζάρας): Διαμαντόπουλος , Καρύδας , Δούκας , Καφτιράνης Αναστασόπουλος , Δάρλας , Καρασαρίδης , Αδαμίδης , Δημόπουλος , Λαφάρας , Σαββίδης. Έπαιξαν και οι : Παπαδόπουλος , Κετόγλου , Χατζηπάντος , Βασιλακάκης.

ΣΚΟΡΕΡ: Για την ομάδα της Βέροιας σκόρερ ήταν οι Δημόπουλος, Λαφάρας, Χατζηπάντος, Παπαδόπουλος.

ΠΡΩΤ. ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ15 ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Την χαρά της νίκης γεύτηκε για πρώτη φορά η ομάδα της Βέροιας στην ειδική κατηγορία Κ15 του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον αγώνα η ομάδα της Βέροιας κατάφερε να πάρει στο τέλος τη νίκη, παρότι το ημίχρονο την βρήκε να χάνει με 2-0 από την Ακαδ. Ποδ. Γιαννιτσών.

Στο β' ημίχρονο η ομάδα της Βέροιας μπήκε αποφασισμένη να ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα και κατάφερε όχι μόνο να ισοφαρίσει αλλά και να προηγηθεί με 2-3 στο 55' του αγώνα.

Η ομάδα των Γιαννιτσών ισοφάρισε σε 3-3 αλλά η Βέροια δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και κατάφερε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα να πάρει την νίκη.

Το ματς πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Απ. Παύλου.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΝΠΣ VERIA Κ15 (Ν. Φωτιάδης) : Σαχπατζίδης , Τσούκας , Παπάζογλου , Μουρατίδης , Θυμιόπουλος Μουτζιουκόπουλος , Αχλιώπας , Κεχαγιάς , Σιδηρόπουλος,, Κονσουλάκης , Γελαδάρης, Καρασαρίδης Χ , Γελαδάρης. Έπαιξαν και οι : Καραμίχος , Βασιλείου , Κατσαβός , Τρούπκος, Σαμανίδης, Φωτιάδης, Τσαμουρίδης.

ΣΚΟΡΕΡ: Για την ομάδα της Βέροιας σκόρερ ήταν οι : Κεχαγιάς, Μουρατίδης, Βασιλείου, Αχλιώπας.