ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 593 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Τα αποτελέσματα των αγώνων των τμημάτων υποδομών

Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα των αγώνων των τμημάτων υποδομών της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ17 ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ζευγάρωσε τις νίκες της η ομάδα του κ. Χατζάρα στην Θεσσαλονίκη στην ειδική κατηγορία Κ17 του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας, συντρίβοντας στην έδρα της την ομάδα του ΠΑΟ Θες/νίκης. Σε μία εξαιρετική ημέρα βρέθηκαν οι αθλητές της ομάδας της Βέροιας πραγματοποιώντας μια καταπληκτική εμφάνιση και πρόσφεραν θέαμα στους φιλάθλους. Η ομάδα του ΠΑΟ μπόρεσε να αντισταθεί μόνο στην αρχή του ματς αλλά τελικά υποτάχθηκε στην ποιότητα της ομάδας της Βέροιας Τελικό αποτέλεσμα 7-1 για την ομάδα της πόλης μας.. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της ακαδημίας Golden Boys

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΝΠΣ VERIA Κ17

Διαμαντόπουλος , Καρύδας , Δούκας , Καφτιράνης , Αναστασόπουλος , Παναγιωτίδης , Αδαμίδης , Σαββίδης , Δημόπουλος , Λαφάρας , Βασιλακάκης ,. έπαιξαν και οι : Κετόγλου ,Τούφας , Καρασαρίδης, Χατζηπάντος , Παπαδόπουλος , Δάρλας.

ΣΚΟΡΕΡ: Για την ομάδα της Βέροιας σκόρερ ήταν οι Λαφάρας (2) Βασιλακάκης , Σαββίδης, Τούφας, Χατζηπάντος (2)

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ15 ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δεν τα κατάφερε ούτε στο δεύτερο παιχνίδι της η ομάδα της Βέροιας στην ειδική κατηγορία Κ15 του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας, να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα καθώς ηττήθηκε με σκορ 1- 5 από την ακαδημία BEBIDES 2000. Παρά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα όλοι στην ομάδα πιστεύουν ότι σιγά σιγά θα έρθουν και τα καλά αποτελέσματα . Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της ακαδημίας Golden Boys.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΝΠΣ VERIA Κ15

Καραμίχος , Βασιλείου , Παπάζογλου , Μουρατίδης , Θυμιόπουλος , Αχλιώπας , Κεχαγιάς , Σιδηρόπουλος , Κονσουλάκης , Τσούκα , Γελαδάρης . έπαιξαν και οι : Ντοκάϊ , Ντέλλας , Κατσαβός , Φωτιάδης , Καρασαρίδης Θ. , Σαμανίδης , Καρασαρίδης Χ.

ΣΚΟΡΕΡ: Για την ομάδα της Βέροιας σκόρερ ήταν ο Γελαδάρης

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ16 ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Με το δεξί ξεκίνησε την πρώτη αγωνιστική και στην κατηγορία Κ16 του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ Ημαθίας η ομάδα της Βέροιας συντρίβοντας με το εντυπωσιακό σκορ 11-0 στην έδρα της την ομάδα του Φίλλιπου Μελίκης. Ο αγώνας δεν χρίζει ιδιαίτερου σχολιασμού καθώς η διαφορά εντός του αγωνιστικού χώρου των δύο ομάδων καταδεικνύεται άλλωστε από το σκορ του αγώνα. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Κουλούρας

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΝΠΣ VERIA Κ16

Σαχπατζίδης , Γιαγτζιδης , Στεργιόπουλος , Μπάμπαλος , Κατσαβός , Νανόπουλος , Αβετίδης , Σωτηριάδης , Δολδούρης , Μαμουτοπουλος , Χατζηθεοδώρου. Έπαιξαν και οι: Μαντζιουκόπουλος , Στραβέλας , Τσουλτσίδης.

ΣΚΟΡΕΡ: Για την ομάδα της Βέροιας σκόρερ ήταν οι Σωτηριάδης (3), Στραβέλας (2), Τσουλτσίδης (2), Μαμουτοπουλος, Μπάμπαλος, Αβετίδης, Δολδούρης.