
- ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 922 φορές
Νίκησε την Ραχιά στο πρώτο του φιλικό ο Διαβατός
Νικηφόρο ηταν το πρώτο φιλικό που έδωσε ο Ατρόμητος Διαβατού, στο γήπεδό του με αντίπαλο τον Εθνικό Ράχης.
Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 3-1, δείχνοντας ότι διαθέτουν δυναμική και ότι θα έχουν υψηλούς στόχους την φετινή σεζόν.
Το σκορ άνοιξε για το Διαβατό στο πρώτο ημίχρονο ο Μυλωνάς με απευθείας εκτέλεση κόρνερ (!), ενώ λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης ο Κανδυλίδης με σουτ ισοφάρισε για την ομάδα της Ραχιάς.
Η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους που πέτυχαν δύο ακόμη τέρματα, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παγγούρα και κοντινό πλασέ του Τσολάκη, φτάνοντας στην τελική επικράτηση με 3-1.
Επόμενο φιλικό για την Ραχιά την ερχόμενη Κυριακή με τον Πολυμυλο Κοζάνης εντός έδρας, ενώ ο Διαβατος μέχρι στιγμής δεν έχει προγραμματίσει το επόμενο φιλικό παιχνίδι του.
Σχετικά Άρθρα
-
Μεγάλη τιμή για τη Βέροια και την Ημαθία: Ο Γιώτης Τσαλουχίδης στην εκδήλωση του ΠΣΑΤ για το Παγκόσμιο Κύπελλο
-
Προς μετάθεση το Αστέρας Αγ. Νικολάου – Βέροια για το Κύπελλο Ερασιτεχνών!
-
Πρώτη μεταγραφή για τον Μακεδονικό Πλατάνου με Παναγιώτη Κούκλα
-
Η Νάουσα καλεί τους φιλάθλους στη Μηχανιώνα - Δωρεάν λεωφορείο για το ματς Κυπέλλου