- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 957 φορές
Νίκησε την Ραχιά στο πρώτο του φιλικό ο Διαβατός
Νικηφόρο ηταν το πρώτο φιλικό που έδωσε ο Ατρόμητος Διαβατού, στο γήπεδό του με αντίπαλο τον Εθνικό Ράχης.
Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 3-1, δείχνοντας ότι διαθέτουν δυναμική και ότι θα έχουν υψηλούς στόχους την φετινή σεζόν.
Το σκορ άνοιξε για το Διαβατό στο πρώτο ημίχρονο ο Μυλωνάς με απευθείας εκτέλεση κόρνερ (!), ενώ λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης ο Κανδυλίδης με σουτ ισοφάρισε για την ομάδα της Ραχιάς.
Η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους που πέτυχαν δύο ακόμη τέρματα, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παγγούρα και κοντινό πλασέ του Τσολάκη, φτάνοντας στην τελική επικράτηση με 3-1.
Επόμενο φιλικό για την Ραχιά την ερχόμενη Κυριακή με τον Πολυμυλο Κοζάνης εντός έδρας, ενώ ο Διαβατος μέχρι στιγμής δεν έχει προγραμματίσει το επόμενο φιλικό παιχνίδι του.
Σχετικά Άρθρα
-
Ορισμός στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον Ημαθιώτη διαιτητή Γιώργο Χριστοδούλου -
Με το κεφάλι ψηλά λέει πρόωρο «αντίο» στο ποδόσφαιρο ο Ευθύμης Χατζόπουλος -
Νάουσα: Εργασίες στο Δημοτικό στάδιο και ενίσχυση υποδομών στο Γιαννακοχώρι -
Γ’ Εθνική: Η διαιτητική τριπλέτα του Ημαθιώτικου ντέρμπι Αλεξάνδρεια - Βέροια







