- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 1254 φορές
Προβληματισμός για τον αριθμό των ομάδων τη νέα σεζόν στην Α’ ΕΠΣΗ
Έντονα είναι τα ερωτηματικά που υπάρχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, για τον αριθμό των ομάδων που θα μετέχουν τη νέα αγωνιστική σεζόν στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας.
Στην τελευταία συνεδρίαση της Ένωσης εκφράστηκαν φόβοι ότι οι ομάδες δεν θα ξεπεράσουν τις 8-9 και για τον λόγο αυτό έπεσαν στο τραπέζι κάποιες προτάσεις, προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση, όπως για παράδειγμα να προταθεί σε κάποιες ομάδες της Β’ κατηγορίας που τερμάτισαν σε υψηλές θέσεις, να αγωνιστούν στη μεγαλύτερη κατηγορία.
Αναμένονται πλέον οι εξελίξεις, καθώς μέχρι τις 20 Αυγούστου θα πρέπει οι ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή και αυτό που μπορούμε να πούμε, όπως χαρακτηριστικά ακούστηκε στην συνεδρίαση από μέλος της Ένωσης… ο Θεός βοηθός!
Δυστυχώς η κατάρρευση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια και είναι έντονα ορατό πλέον ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.
Ρεπορτάζ: Λάκης Λαζάρου
Σχετικά Άρθρα
-
Στο ντέρμπι με τη Βέροια η διάθεση του ημερολογίου - λευκώματος της ΑΕ Αλεξάνδρειας -
Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα έπεσε 12η παρά την μεγάλη νίκη της ΑΕΚ -
Πλούσιο σε αποφάσεις το νέο δελτίο της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Ημαθίας -
"Η Βέροια είναι μαθημένη να ξεπερνά υψηλά εμπόδια - Κομβικές οι κινήσεις Ιανουαρίου"







