ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1165 φορές

Να πιέσουν για να αποκατασταθεί η αδικία

Στο... πετσί της έχει βιώσει την αδικία η «αναγεννημένη» ομάδα ποδοσφαίρου της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Στα τέσσερα χρόνια της νέας εποχής, επί διοίκησης της οικογένειας Μπίκα, η "Βασίλισσα του βορρά" έχει αδικηθεί πάμπολλες φορές και πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα των πολιτικών της Ημαθίας και ιδιαίτερα αυτών του κυβερνόντος κόμματος να δράσουν, δείχνοντας έμπρακτα την στήριξή τους προς την μεγαλύτερη ομάδα του νομού μας. Η οποία, απόλυτα δικαιολογημένα, ζητάει να γίνει αναδιάρθρωση και να αγωνιστεί τη νέα χρονιά στην SL1, ώστε να αποκατασταθεί η αδικία της μη ανόδου της, παρότι κατέκτησε το πρωτάθλημα στον βόρειο όμιλο, αλλά και οι αδικίες που βίωσε τα προηγούμενα χρόνια, όταν έπεφτε… θύμα των αναδιαρθρώσεων και έμενε στην ίδια κατηγορία, αν και κέρδιζε αγωνιστικά την άνοδο!

Μία ακόμη αδικία που βιώνει αυτή τη στιγμή η Βεροιώτικη ομάδα, είναι το γεγονός ότι δεν γνωρίζει ακόμα πότε και με ποιον αντίπαλο θα αγωνιστεί στα δεύτερα προγραμματισμένα μπαράζ, κόντρα στην προτελευταία ομάδα της βαθμολογίας της SL1, αν και μπαίνουμε στο καλοκαίρι!!!

Θα πρέπει λοιπόν οι Ημαθιώτες πολιτικοί να ασχοληθούν έμπρακτα με αυτό το πρόβλημα, γιατί η Βεροιώτικη ομάδα αδικήθηκε κατάφορα όλα αυτά τα χρόνια από τις αποφάσεις των τελευταίων κυβερνήσεων. Να πιέσουν όσο μπορούν, ώστε να αποκατασταθεί έστω και την ύστατη ώρα αυτή η μεγάλη αδικία...

ΟΙ ΑΔΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΣΕ Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ"

Οι αδικίες που βίωσε η "αναγεννημένη" ΒΕΡΟΙΑ τα τελευταία 4 χρόνια, όπως τις παρουσίασε σε πρόσφατη ανακοίνωσή της, είναι οι εξής:

Α) Την περίοδο 2018-2019 η ομάδα μας αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική και κατέκτησε την άνοδο για τη Β’. Πάραυτα, η αναδιάρθωση ανέτρεψε κάθε σχεδιασμό μας με αποτέλεσμα να παραμείνουμε στην τρίτη τη τάξει κατηγορία (Football League).

Β) Την επόμενη χρονιά 2019-2020, η ομάδα μας αγωνίστηκε στη Football League διεκδικώντας την άνοδό της στην επόμενη κατηγορία, διακόπτεται και ουδέποτε ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα.

Γ) Το 2020-2021 αγωνιστήκαμε στη Football League, κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και την άνοδο στη SL2 αλλά αποφασίζεται αναδιάρθρωση που χαρίζει την άνοδο σχεδόν σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας, ακόμα και σε αυτές που είχαν αγωνιστικά υποβιβαστεί!

Δ) Τη φετινή περίοδο 2021-2022 αγωνιστήκαμε στο πρωτάθλημα της SL2 (Α’ Όμιλος), το οποίo μάλιστα κατακτήσαμε και αντί όμως να ενταχθούμε στη SUPER LEAGUE, αποφασίστηκε να διεκδικήσουμε την άνοδο μέσω της δυνατότητας διεξαγωγής δύο γύρων μπαράζ…