ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2723 φορές

Πως θα διεξαχθούν τα μπαράζ ΒΕΡΟΙΑ - Λαμία

Για τα δεύτερα μπαράζ θα προετοιμαστεί πλέον η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία μετά την ήττα της από τον Λεβαδειακό, θα αντιμετωπίσει την προτελευταία της SL1 Λαμία, με έπαθλο τη συμμετοχή στα μεγάλα... σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τα δύο παιχνίδια ήταν αρχικά προγραμματισμένα να διεξαχθούν τις δύο επόμενες Κυριακές, 22 και 29 Μαΐου, όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη, μιας και θα πρέπει πρώτα να επικυρωθεί η βαθμολογία της SL1 (υπάρχει ανοιχτή η υπόθεση του Παναιτωλικού). Την Πέμπτη θα γίνει το Δ.Σ. της Σουπερ λιγκ που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον!

Η κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί με τον αριθμό ξένων που επιτρέπονταν να χρησιμοποιεί στην κατηγορία που αγωνιζόταν. Οι ποινές από κόκκινες κάρτες ή συμπλήρωση κίτρινων καρτών, καθώς και οι κίτρινες κάρτες, μεταφέρονται από τα δύο πρωταθλήματα και εκτίονται στους αγώνες μπαράζ.

Το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στη Λαμία θα το μεταδώσει η Cosmote ΤV, ενώ εκείνο στη Βέροια η ΕΡΤ3. Σε αντίθεση με το μπαράζ της Super League 2, το εκτός έδρας γκολ ισχύει κανονικά.

Το πιθανότερο είναι να οριστούν ξένοι διαιτητές από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ενώ θα υπάρχει VAR και στις δύο αναμετρήσεις, κάτι που δεν συνέβη τελικά στο μπαράζ της Super League 2, λόγω κόστους!