ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1388 φορές

Άξια της μοίρας της η ΒΕΡΟΙΑ, «δώρισε» την άνοδο στον Λεβαδειακό!

Δεν τα κατάφερε η ΒΕΡΟΙΑ στον επαναληπτικό αγώνα μπαράζ της Λιβαδειάς, χάνοντας με 1-0 από τον σαφώς κατώτερο Λεβαδειακό και «δωρίζοντας» την άνοδο στην ομάδα της Βοιωτίας.

Η «Βασίλισσα», μπροστά σε 3.500 «φανατισμένους» φίλους των γηπεδούχων (ανάμεσά τους και 400 Βεροιώτες), ήταν καλύτερη των «πράσινων», έπαιξε… σαν τη γάτα με το ποντίκι τον Λεβαδειακό, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει στις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησε.

Αντίθετα, οι Βοιωτοί στη μοναδική φάση που δημιούργησαν σε όλο το παιχνίδι, πέτυχαν το νικητήριο γκολ με τον Μπαρμπόσα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και ενώ όλη η ΒΕΡΟΙΑ είχε βγει μπροστά για να σκοράρει!

Μετά το γκολ των γηπεδούχων υπήρξε ένταση στο ματς, υπήρξε είσοδος οπαδών του Λεβαδειακού και μάλιστα ένας από αυτούς χτύπησε τον Πεταυράκη, ο οποίος έφυγε με ασθενοφόρο από το γήπεδο! Είναι ακόμα άγνωστο αν θα υπάρξει κάποια ένσταση από πλευράς ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ για το γεγονός αυτό (περισσότερα σε επόμενο ρεπορτάζ μας).

Αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι μπήκαν με καλύτερη ψυχολογία στο ματς, αλλά οι Βεροιώτες σιγά σιγά ισορρόπησαν. Οι ευκαιρίες ωστόσο ήταν όλες από πλευράς ΒΕΡΟΙΑΣ, με τον Μαραγκό να στέλνει με κεφαλιά από καλή θέση τη μπάλα άουτ στο 4’ και τον Γιακουμάκη να φτάνει μια ανάσα από το γκολ στο 10’ αλλά να μη μπορεί να νικήσει τον Μάρκοβιτς από θέση τετ-α-τετ.

Στο 27’ ο Οικονόμου έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά και πάλι ο Μάρκοβιτς είπε «όχι», ενώ στο 32’ ο Γιακουμάκης πέρασε την μπάλα στην περιοχή στον Πασά αλλά ο φορ της «Βασίλισσας» που διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, έχασε το κοντρόλ και την ευκαιρία για γκολ.

Στο δεύτερο μέρος ο Λεβαδειακός φύλαξε περισσότερο τα νώτα του, με τη ΒΕΡΟΙΑ να έχει την πρωτοβουλία αλλά να μη μπορεί να δημιουργήσει εύκολα φάσεις.

Στο 58’ ο Μπουκουβάλας σέντραρε, ο Πασάς πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 60’ ο Γαβριηλίδης έστρωσε με το κεφάλι στον Μούργο αλλά ο τελευταίος δεν πρόλαβε να σουτάρει.

Στο τελευταίο τέταρτο η «Βασίλισσα» έπαιξε στο μισό γήπεδο τον Λεβαδειακό χωρίς όμως να κάνει την μεγάλη φάση, ενώ αντίθετα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, σε μια αντεπίθεση, κατάφεραν να σκοράρουν με σουτ του αφύλαχτου Μπαρμπόσα! 

Μετά από 10λεπτη ένταση μέσα στον αγωνιστικό χώρο και είσοδο φιλάθλων, που επέφεραν τον τραυματισμό του Πεταυράκη, ο διαιτητής σφύριξε την λήξη στο 105’ (!) δίνοντας το έναυσμα στους γηπεδούχους για έξαλλους πανηγυρισμούς, για την επάνοδό τους στη μεγάλη κατηγορία!

Διαιτητής: Αγκάγιεβ (Αμιράλι, Ζενάλοφ)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Τζημόπουλος, Μαχανάκ, Βήχος (63’ Παναγιώτου), Νίλι (63’ Συμελίδης), Μεχία, Χάμοντ (79’ Λιάγκας), Πολέτο, Μουτίνιο (56’ Βρακάς), Μυτίδης (56’ Μπαρμπόσα).

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας (25’ λ.τ. Δημόπουλος), Μαραγκός, Οικονόμου (75’ Κάτσε), Μούργος, Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης, Φοφανά (68’ Πόζογλου), Πασάς.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 16/5…