ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 716 φορές

Η αποστολή του Λεβαδειακού για τον "τελικό" με ΒΕΡΟΙΑ

Με προπόνηση στο δημοτικό στάδιο «Λάμπρος Κατσώνης», εκεί όπου την Κυριακή στις 16:30 θα υποδεχθεί τη ΒΕΡΟΙΑ στον επαναληπτικό αγώνα μπαράζ του πρωταθλήματος Betsson Super League 2, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού.

Μετά το τέλος της ο Γιάννης Ταουσιάνης ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές:

Μάρκοβιτς, Στογιάνοβιτς, Βήχο, Τσάπρα, Τζημόπουλο, Λιάγκα, Μπαχανάκ, Παναγιώτου, Κωνσταντινίδη, Νίκα, Νίλι, Μεχία, Βρακά, Μουτίνιο, Χάμμοντ, Μυτίδη, Πολέττο, Δούμτσιο, Συμελίδη και Μπαρμπόσα.

Μοίρασαν εισιτήρια στα σχολεία

Οι παίκτες του Λεβαδειακού έκαναν άνοιγμα στα σχολεία της πόλης μια ημέρα πριν τον επαναληπτικό με τη ΒΕΡΟΙΑ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός:

Για τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής με τη Βέροια προετοιμάζονται οι ποδοσφαιριστές του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ με τη σημερινή προπόνηση να διεξάγεται το μεσημέρι, ενώ το πρωί αντιπροσωπεία των παικτών αποτελούμενη από τους Αλφρέδο Μεχία, Θέμη Τζημόπουλο, Γιώργο Νίκα, Εμμάνουελ Κονέ και Στέφεν Χάμμοντ και συνοδευόμενη από τον team manager της ομάδας Γιώργο Ζησόπουλο και τον γυμναστή Γιώργο Γουνελά επισκέφθηκαν το 1ο Γυμνάσιο και το 2ο Γυμνάσιο & Λύκειο και μοίρασαν εισιτήρια στους μαθητές, απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους να βρεθούν την Κυριακή στο γήπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ έχει ενημερώσει ότι η είσοδος για τους μαθητές έως 17 ετών θα είναι δωρεάν, ενώ η γενική είσοδος για τις θύρες 1&3 είναι 5€.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα) και θα συνεχιστεί αύριο Σάββατο 14/5/2022 από τις 10:00 έως τις 15:00 & από τις 18:00 έως τις 21:00 και την Κυριακή 15/5/2022 (ημέρα του αγώνα) από τις 09:30 έως τις 16:30.