ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 837 φορές

ΒΕΡΟΙΑ - ΑΟΚ 2-1: "Σβηστή" νίκη με το βλέμμα στα μπαράζ!

Τους τρεις βαθμούς της νίκης πήρε στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής της SL2 η ΒΕΡΟΙΑ, επικρατώντας με 2-1 της Καβάλας που με αυτή την ήττα υποβιβάστηκε.

Η "Βασίλισσα" με πολλές αλλαγές στην σύνθεσή της και χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση κέρδισε δίκαια τον ΑΟΚ, έχοντας το μυαλό της και στους αγώνες μπαράζ που ακολουθούν με τον Λεβαδειακό, που θα κρίνουν και την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν καθώς μπήκαν καλύτερα στο ματς και μόλις στο 7ο λεπτό άνοιξαν το σκορ, όταν μετά από κόρνερ του Έμπερτ, ο Στίκας με πλασέ μέσα από την περιοχή, έπειτα από αδράνεια της Βεροιώτικης άμυνας και άστοχη έξοδο του Παπαδόπουλου, έγραψε το 0-1.

Οι Καβαλιώτες είχαν άλλη μία πολύ καλή ευκαιρία να πετύχουν γκολ, όταν στο 18' ο Αμούρ μπήκε στην περιοχή και σούταρε, αλλά ο Παπαδόπουλος είπε "όχι".

Η "Βασίλισσα" στο 29' έφερε το ματς στα ίσια, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάτσε, ενώ πριν λήξει το ημίχρονο ο ΑΟΚ είχε άλλη μια καλή στιγμή όταν ο Παπαδόπουλος έδιωξε με δυσκολία την σέντρα - σουτ του Αμούρ.

Στην επανάληψη η πρωταθλήτρια ΒΕΡΟΙΑ βελτίωσε την απόδοσή της και στο 50’ ο Κυρίτσης μπλόκαρε το σουτ του Πασά έξω από περιοχή, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γαβριηλίδης δεν κατάφερε να σπρώξει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πόζογλου.

Οι Βεροιώτες έφτασαν στην ανατροπή στο 70’, όταν μετά από κόρνερ η μπάλα κατέληξε στον Πασά, αυτός την έστρωσε ωραία για τον Μαραγκό που με όμορφο σουτ από το σημείο του πέναλτι έγραψε το 2-1.

Οι "κυανέρυθροι" συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία και στο 72’ ο Πασάς μπήκε μόνος την περιοχή αλλά πριν πλασάρει έπεσε στα πόδια του ο Κυρίτσης και μπλόκαρε, στο 85' ο Γιακουμάκης έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Καπνίδης έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Κυρίτσης απέκρουσε και στην επόμενη φάση ο Καπνίδης άφησε την μπάλα κάτω από τα πόδια του για τον Οικονόμου, όμως το σουτ του τελευταίου δεν ήταν καλό και κατέληξε στην αγκαλιά του Κυρίτση.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι Καβαλιώτες άγγιξαν την ισοφάριση αλλά το σουτ του Καζαντζίδη έξω από την περιοχή "σταμάτησε" στο δεξί δοκάρι του Παπαδόπουλου!

Διαιτητής: Πουλικίδης (Χατζηνάκος, Τσακίρης)

ΒΕΡΟΙΑ (Π. Δερμιτζάκης): Παπαδόπουλος, Πεταυράκης, Παπαχρήστος, Σκόνδρας, Μαραγκός, Ορφανίδης, Κάτσε (46’ Οικονόμου), Γαβριηλίδης (67’ Μπλέτσας), Γιακουμάκης, Κουατέγκ (35’ λ.τ. Πόζογλου), Πασάς (79’ Καπνίδης).

ΚΑΒΑΛΑ (Π. Διλμπέρης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Αρμάλας, Στίκας, Θωμαϊδης, Μπελεβώνης (71’ Γροσδάνης), Πανουργιάς (60’ Καραγιάννης), Έμπερτ, Σαμπανίδης (79’ Αλίμι), Σταμένκοβιτς, Αμμούρ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 2/5...