ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 558 φορές

Μαραγκός: "Είναι άδικο αυτό που συμβαίνει με τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο στην SL1"

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο αρχηγός της Βέροιας, Στέλιος Μαραγκός, και μίλησε για την πρωτιά της ομάδας του στον Βόρειο όμιλο, την διεκδίκηση της ανόδου μέσω των μπαράζ και την αδικία που υφίστανται οι ομάδες από τη SL2.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Ηταν ένας μαραθώνιος, 34 αγωνιστικές, κατά γενική ομολογία ήμασταν η καλύτερη ομάδα αλλά μένει να επιβεβαιωθεί και στο μπαράζ με τον Λεβαδειακό. Είναι αδικία αυτό που συμβαίνει φέτος με τον τρόπο που ανεβαίνουν οι ομάδες, είναι αδικία για την μία ομάδα από τις δύο. Για τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 υπάρχουν ντεσαβαντάζ σε σχέση με αυτές της Σούπερ Λιγκ 1. Η άμυνα είναι ο θεμέλιος λίθος για μια ομάδα, αλλά φέτος το μεγάλο όπλο μας ήταν η επίθεση. Δεν είχαμε άγχος, απλά παίζαμε με ομάδες που έπαιζαν για την επιβίωσή τους. Αγχος θα έχουμε στα παιχνίδια των μπαράζ».

Για τον Πασά: «Ο Πασάς θα είχε θέση στο ρόστερ του Αρη και δεν το λέω γιατί είναι φίλος μου, αλλά είναι πολύ καλός παίκτης. Θεωρώ πως είναι από τους αδικημένους του ποδοσφαίρου».