ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1006 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Με το βλέμμα στα μπαράζ ανόδου

Δεν κατάφερε να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία την Κυριακή αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στο γήπεδό της με αντίπαλο την δυνατή Ξάνθη, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Super League 2.

Μπορεί η "Βασίλισσα" να μην κατάφερε να νικήσει τους Ξανθιώτες, ωστόσο έχει ήδη το βλέμμα της στα μπαράζ ανόδου, αφού η διαφορά από την δεύτερη της βαθμολογίας ΑΕΛ παρέμεινε στο +5, μετά την λευκή ισοπαλία των "βυσσινί" με τον Ολυμπιακό Βόλου και μόνο με αυτοκτονία θα χαθεί η πρώτη θέση!

Οι Βεροιώτες θέλουν μόλις έναν βαθμό στα δύο ματς που απομένουν (σε ισοβαθμία υπερτερούν των Λαρισαίων στην διαφορά των γκολ), για να πανηγυρίσουν και τυπικά την κατάκτηση της πρώτης θέσης, που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου, όπου αντίπαλος θα είναι εκτός απροόπτου ο Λεβαδειακός.

Απέναντι στην Ξάνθη, ο Παύλος Δερμιτζάκης κατέβασε την ομάδα του με το γνωστό 4-4-2 και με κάποιες αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς της Κατερίνης.

Κάτω από τα γκολπόστ κάθισε ο Μάρκος Βελλίδης που ήταν σταθερός, ενώ την τετράδα της άμυνας αποτέλεσαν οι Πεταυράκης (αριστερά), Μπουκουβάλας (δεξιά) και οι δύο κεντρικοί αμυντικοί Σκόνδρας - Δημόπουλος, οι οποίοι είχαν περισσότερη δουλειά στο πρώτο μέρος όπου η Ξάνθη ήταν πιο πιεστική, ενώ στην επανάληψη λόγω του ότι οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν και με παίκτη λιγότερο, βοήθησαν και επιθετικά, με τον Δημόπουλο να χάνει στις καθυστερήσεις την ευκαιρία του αγώνα!

Να σημειωθεί ότι με την έναρξη του Β' ημιχρόνου, ο Παπαχρήστος πήρε την θέση του Πεταυράκη που ένοιωσε κάποιες ενοχλήσεις, βοηθώντας την ομάδα του στον επιθετικό τομέα.

Στον άξονα αγωνίστηκαν οι Οικονόμου και Κάτσε, με τον δεύτερο να παίρνει την θέση του τιμωρημένου Γαβριηλίδη (φάνηκε η απουσία του), έχοντας καλές και κακές στιγμές στο παιχνίδι, ενώ στις πτέρυγες έπαιξαν οι Πόζογλου (αριστερά) και Μούργος (δεξιά), με τον δεύτερο να είναι περισσότερο κινητικός και τον πρώτο να προσπαθεί αλλά να μην καταφέρνει να προσφέρει σύμφωνα με τις δυνατότητές του, με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή στο ημίχρονο από τον Φοφανά, ο οποίος έκανε κάπως πιο αισθητή της παρουσία του.

Επιθετικό δίδυμο αγωνίστηκαν οι Γιακουμάκης και Πασάς, οι οποίοι στο πρώτο ημίχρονο ήταν χαμένοι στην άμυνα της Ξάνθης και δεν τροφοδοτήθηκαν σωστά, ενώ στην επανάληψη έγιναν περισσότερο απειλητικοί. Στο 65' ο Καπνίδης αντικατέστησε τον Γιακουμάκη αλλά δεν τον ένοιωσε ιδιαίτερα η αντίπαλη άμυνα, ενώ στο ίδιο λεπτό ο Ορφανίδης πέρασε αντί του Κάτσε, βοηθώντας στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Για λίγα λεπτά αγωνίστηκε ο Κουάτενγκ (πέρασε στο 84' αντί του Μούργου) και είχε κάποια καλά χτυπήματα σε στημένες φάσεις.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ"