ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1181 φορές

Κακή η ΒΕΡΟΙΑ στην Κατερίνη και ήττα σοκ από τον Πιερικό!

Απρόσμενη ήττα γνώρισε η ΒΕΡΟΙΑ στην Κατερίνη από τον ψυχωμένο Πιερικό με 2-1, για την 31η αγωνιστική της SL2.

Η «Βασίλισσα» παρουσίασε το κακό της αγωνιστικό πρόσωπο, ιδιαίτερο στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε δίκαια από τους «μελανόλευκους», που με αυτή τη νίκη έβαλαν τις βάσεις για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Έτσι, η Βεροιώτικη ομάδα μπλέκει σε περιπέτειες, αν αύριο η ΑΕΛ κερδίσει τη Νίκη Βόλου, με τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος να αποκτούν νέο ενδιαφέρον!

Ο Πιερικός είχε δύο καλές στιγμές με το... καλησπέρα, όταν στο 1’ το συρτό σουτ του Τοπαλίδη και στο 4’ το εναέριο σουτ του Χαρτσιά κατέληξαν άουτ.

Η ΒΕΡΟΙΑ ανέβασε στροφές στην συνέχεια και στο 8’ το σουτ του Οικονόμου από το ύψος της περιοχής κόντραρε την τελευταία στιγμή σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ.

Στο 13’ ο Μπουκουβάλας έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Καπνίδης έπιασε την πρώτη κεφαλιά που δεν ήταν καλή, ο Γαβριηλιδης πήρε την 2η αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 20’ η κεφαλιά του Γαβριηλίδη από καλή θέση δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 23’ η υπεροχή των «κυανέρυθρων» έφερε καρπούς, όταν ο Μούργος έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Γιακουμάκης μέσα από την περιοχή σούταρε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γαβριηλίδης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1!

Στο 32’ ο Γιακουμάκης έβγαλε μπροστινή μπαλιά για τον Γαβριηλίδη, αυτός μπήκε στην περιοχή αλλά την τελευταία στιγμή ανακόπηκε από τον Ζούρκο, ενώ στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν μετά από σέντρα του Τοπαλίδη, ο επερχόμενος Κανούλας έπιασε το σουτ στην κίνηση από κοντά στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βελλίδη!

Τελευταία καλή στιγμή του ημιχρόνου ήταν για τη ΒΕΡΟΙΑ στο 45’ με το πλασέ του Μούργου μέσα από την περιοχή, να αποκρούεται προσωρινά από τον Τζήμα και στη συνέχεια το σουτ του Καπνίδη να φεύγει πάνω από τα δοκάρια.

Στην επανάληψη η «Βασίλισσα» έριξε κατακόρυφα την απόδοσή της, με τους Κατερινιώτες να μπαίνουν  δυνατά και στο 54’ να φέρνουν το ματς στα ίσια, όταν μετά από κόρνερ του Κριμιτζά, ο Κανούλας πετάχτηκε πιο ψηλά απ' όλους και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Η ανατροπή των γηπεδούχων ολοκληρώθηκε στο 77’ όταν μετά από τρομερό απευθείας φάουλ του Σουντάρ, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη και ο επερχόμενος Δεμηρτζόγλου δεν δυσκολεύτηκε να στείλει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1.

Η ΒΕΡΟΙΑ προσπάθησε στα τελευταία λεπτά αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να χάσει μια καλή ευκαιρία στις καθυστερήσεις, με το ψαλιδάκι του Κάτσε να φεύγει λίγο άουτ.

Διαιτησία: Κουτσιαύτης (Παγουρτζής, Μιδριώτης)

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Τζήμας (46’ Γαλάνης), Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Ζούρκος (68’ Τόσκας), Κουκόλης. Γιαλαμίδης, Κριμιτζάς, Ίτσιος (75’ Σουντάρ), Παπαδόπουλος, Κανούλας (75’ Μπουόλι), Εμπουέλε (61’ Δεμηρτζόγλου).

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Δημόπουλος, Οικονόμου (80’ Κάτσε), Μούργος (66’ Κουάτεγκ), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης, Φοφανά (46’ Πόζογλου), Καπνίδης (66’ Ορφανίδης).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR