ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1026 φορές

Αγκαλιά με την πρωτιά η "Βασίλισσα" - Τα ματς που απομένουν

Σπουδαία νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας πέτυχε χθες η ΒΕΡΟΙΑ, που την φέρνει πλέον μια ανάσα από την εξασφάλιση της πρώτης θέσης του βορείου ομίλου.

Η "Βασίλισσα" διατήρησε έτσι το +6  από την δεύτερη Λάρισα, μια διαφορά που διαμορφώθηκε από την προηγούμενη εμβόλιμη αγωνιστική και πλέον απομένουν τέσσερεις αγώνες πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, δύο εντός έδρας (Ξάνθη, Καβάλα) και δύο εκτός (Πιερικό, Θεσπρωτό), στους οποίους έχει το περιθώριο να χάσει έως και πέντε βαθμούς, κάτι που φαντάζει πολύ δύσκολο, με βάση πάντα την σταθερότητα που δείχνει, από την αρχή ακόμη του πρωταθλήματος.

Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ "ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΩΝ"

Ο Παύλος Δερμιτζάκης και στο ματς με την ΑΣΑ ξεκίνησε με την ίδια 11άδα, με τερματοφύλακα τον σταθερό και χθες Βελλίδη, που εμπνέει εμπιστοσύνη, τόσο κάτω από τα δοκάρια, όσο και έξω από την εστία του. Επανήλθε στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Πόντου, μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας ο Μπουκουβάλας στην θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, όπου δεν πήρε επιθετικές πρωτοβουλίες, κάτι όμως που έκανε στο χθεσινό παιχνίδι και η ομάδα βρήκε την ταυτότητά της. Από την αριστερή μεριά ο Πεταυράκης, πρόσφερε και αυτός τόσο ανασταλτικά, όσο και πλαγιοκοπώντας την αντίπαλη άμυνα.

Πολύ καλά στάθηκε το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Σκόνδρα, Δημόπουλου, που έδειξε να τα χάνει, μόνο στην φάση του δοκαριού που είχαν οι φιλοξενούμενοι στο 11΄. Με πολλά χιλιόμετρα και αποθέματα δυνάμεων τα δύο αμυντικά χαφ, Οικονόμου, Γαβριηλίδης, με τον πρώτο να τα χαλάει κάποιες φορές στις μεταβιβάσεις του. Με προσφορά και ο Μούργος από τα δεξιά, αντικαταστάθηκε στο 67΄ απο τον Ορφανίδη, ο οποίος έδειξε ότι δικαιούται περισσότερα λεπτά συμμετοχής στα παιχνίδια, ενώ ο Φοφανά και σε αυτό το παιχνίδι δεν τράβηξε και έδειξε ότι περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Ο αντικαταστάτης του στο 67΄ Πόζογλου, απέδειξε ότι μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερο.

Πάλεψαν με τους υψηλόσωμους και σκληροτράχηλους αμυντικούς της Καρδίτσας οι Πασάς, Γιακουμάκης, με τον πρώτο να μην σκοράρει σε δεύτερο συνεχές παιχνίδι και τον δεύτερο να κάνει ένα ακόμη καλό παιχνίδι, με ουσία και μάλιστα να ανοίγει τον δρόμο για την χθεσινή επιτυχία. Και οι δύο αντικαταστάθηκαν στα τελευταία λεπτά, ο πρώτος από τον Καπνίδη στο 89΄και ο δεύτερος στο 84΄από τον Κάτσε. Στο 89’ ο Μπλέτσας πήρε την θέση του Οικονόμου και μάλιστα σκόραρε στο 3΄των καθυστερήσεων.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ"