ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1210 φορές

Άσφαιρη η ΒΕΡΟΙΑ με Απόλλωνα Πόντου - Φωνάζει για δύο πέναλτι!

Δεν κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία "σκόνταψε" στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης μένοντας στο 0-0 με τον Απόλλωνα Πόντου, για την 29η αγωνιστική της SL2.

Έτσι, μετά το αποτέλεσμα αυτό αλλά και τη νίκη της Λάρισας στην Καβάλα, το πρωτάθλημα απέκτησε νέο ενδιαφέρον, αφού μειώθηκε η διαφορά της "Βασίλισσας" από την ΑΕΛ στους 6 βαθμούς, ενώ απομένουν πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε!

Αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και έχασαν δύο καλές ευκαιρίες, στο 5’ με σουτ του Μαλουμανσόκο μέσα από την περιοχή που κατέληξε άουτ και στο 9' με τον Βελλίδη να αποκρούει σε κόρνερ το σουτ του Ενομό.

Η "Βασίλισσα" στη συνέχεια ανέλαβε την πρωτοβουλία και στο 21' ο Πίτκας απέκρουσε με τα πόδια το σουτ του Πασά, ενώ στο 26' χάθηκε η καλύτερη ευκαιρία για τους Βεροιώτες στο πρώτο μέρος, όταν η κεφαλιά του Γιακουμάκη από καλή θέση, μετά από σέντρα του Μπουκουβάλα (επανήλθε μετά από καιρό), έφυγε μόλις άουτ!

Στο 28' ο Μούργος ανατράπηκε στην περιοχή του Απόλλωνα από τον Αμαραντίδη, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς, μέσα σε διαμαρτυρίες των "κυανέρυθρων"!

Στο 42' ο ρέφερι είπε ένα ακόμη "όχι" στη ΒΕΡΟΙΑ, σε καθαρή ανατροπή (τράβηγμα) του Γιακουμάκη από τον Καλογέρη μέσα στην περιοχή, δεχόμενος νέες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους!

Στην επανάληψη το ματς είχε πάρα πολλές διακοπές και ιδιαίτερα προς το τέλος, σε συντριπτική πλειοψηφία από τους γηπεδούχους, που επηρέασαν τον ρυθμό. Παρόλα αυτά οι Βεροιώτες ήταν ανώτεροι, δημιούργησαν τις ευκαιρίες, αλλά είτε από ατυχία, είτε από αστοχία, δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Στο 47’ μετά από σέντρα του Μούργου, ο Σκόνδρας πήρε την γυριστή κεφαλιά αλλά οι αμυντικοί του Απόλλωνα έδιωξαν πάνω στην γραμμή!

Στο 64’ το γυριστό σουτ του Πασά, μετά από κόρνερ του Οικονόμου πέρασε σύρριζα άουτ, ενώ στο 68’ οι Βεροιώτες στάθηκαν άτυχοι καθώς το σουτ του Ορφανίδη μέσα από την περιοχή χτύπησε στην συμβολή των δοκαριών της εστίας του Πίτκα!

Στο επόμενο λεπτό το σουτ του Γιακουμάκη βρήκε την τελευταία στιγμή σε πόδι αμυντικού και κατέληξε κόρνερ.

Στο 82' ο Απόλλωνας έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μαλουμανσόκο για χτύπημα από πίσω και επίθεση στον Ορφανίδη, ενώ στο επόμενο λεπτό ο ρέφερι έδειξε μία ακόμη κόκκινη στον Κουακού που χειροδίκησε σε παίκτη της "Βασίλισσας", όμως παρόλα αυτά οι Βεροιώτες δεν κατάφεραν μέχρι το τέλος να πετύχουν το νικητήριο γκολ, έχοντας στο 87' την τελευταία τους καλή στιγμή όταν η κεφαλιά του Πασά αποκρούστηκε σωτήρια με τα πόδια από τον Πίτκα.

Να σημειωθεί ότι μετά τις αποβολές παίχτηκε ελάχιστα λεπτά ποδόσφαιρο, αφού κάθε 2 λεπτά κάποιος παίκτης των γηπεδούχων βρισκόταν στο έδαφος!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ευαγγέλου (Αθηνών), με βοηθούς τους Ψαρρή (Ζακύνθου) και Κολλιάκο (Αθηνών).

AΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος (61' Λουφάκης), Αμαραντίδης, Μαλουμαντσόκο, Αμπούντου, Τσιμίκας, Καλογέρης, Κουακού, Ενομό (72' Σουντουρά), Ρούνεϊ, Ελλέ.

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας (85' Μουχάλης), Πεταυράκης (85' Παπαχρήστος), Δημόπουλος, Σκόνδρας, Οικονόμου (72' Κάτσε), Γαβριηλίδης, Μούργος (72' Καπνίδης), Φοφανά (64' Ορφανίδης), Γιακουμάκης, Πασάς.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR