ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1058 φορές

Όχι δεν ήταν πέναλτι, δεν έβγαλε... αίμα!!!

Πραγματικά είναι να απορεί κανείς με τον απίστευτο πόλεμο που δέχεται φέτος η ΒΕΡΟΙΑ!

Ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, σχεδόν σε κάθε αγώνα της ο αντίπαλος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό διαμαρτύρεται για την διαιτησία και... ενίοτε βγάζει ανακοινώσεις, είτε στο ημίχρονο είτε μετά το τέλος των παιχνιδιών!

Είναι γνωστό βέβαια ότι έχει διαμορφωθεί μια... συγκεκριμένη άποψη από ομάδα που μέχρι πρότινος ανταγωνιζόταν την "Βασίλισσα" για την κατάληψη της πρώτης θέσης, έχοντας επηρεάσει τους αντιπάλους. Όμως από αυτό το σημείο, μέχρι να φτάνουν να τα αμφισβητούν όλα, πάει πολύ!

Κάτι τέτοιο συνέβη και στο χθεσινό ματς με τον Ηρακλή, όπου οι φιλοξενούμενοι από το πρώτο δευτερόλεπτο διαμαρτύρονταν σε κάθε απόφαση του διαιτητή, με αποκορύφωμα την φάση του πέναλτι στο 10ο λεπτό, όπου ο Χρουσιέλ γκρέμισε τον Γιακουμάκη μέσα στην περιοχή, μαρκάροντάς τον με τα δύο πόδια από πίσω!

Μια φάση που έκανε ακόμα και τον ήρεμο Παύλο Δερμιτζάκη να ξεσπάσει, στις δηλώσεις του μετά την λήξη του αγώνα (δείτε εδώ), ασκώντας δριμεία κριτική στον σπίκερ της αναμέτρησης που έκανε λόγο για "αυστηρό πέναλτι"!

Μάλλον για να δοθεί πέναλτι στη ΒΕΡΟΙΑ θα πρέπει ο επιθετικός της να βγάλει... αίμα (!!!), ενώ για να βάλει έγκυρο γκολ θα πρέπει ο σκόρερ της να βρίσκεται πίσω από την αντίπαλη άμυνα τουλάχιστον 2 μέτρα!!

Το μόνο που δεν είπανε είναι ότι το πρώτο γκολ του Γιακουμάκη δεν θα έπρεπε να μετρήσει, γιατί ο τερματοφύλακας το "έφαγε" όρθιος!!! Ευτυχώς όμως τα περισσότερα ματς της "Βασίλισσας" έχουν τηλεοπτική κάλυψη, οπότε οι υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι μπορούν να δουν την αλήθεια!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΓΗ ΚΙΝΗΣΗ!