ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1561 φορές

Παλιές δόξες του Ημαθιώτικου ποδοσφαίρου στο στάδιο της Βέροιας (φωτο)

Αρκετές παλιές δόξες του Ημαθιώτικου ποδοσφαίρου, φιλοξένησε σήμερα το Δημοτικό στάδιο της Βέροιας.

Τον αγώνα της «Βασίλισσας» με τον Ηρακλή (3-1), παρακολούθησαν παλαίμαχοι άσσοι της ΝΑΟΥΣΑΣ αλλά και της ΒΕΡΟΙΑΣ, φιλοξενούμενοι του Γενικού αρχηγού της "Βασίλισσας" Θωμά Τρούπκου.

Μάλιστα, ο τελευταίος παρακολούθησε το ματς μαζί τους από την κερκίδα, αφού λόγω της τιμωρίας του από τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου στις Σέρρες, δεν βρισκόταν σήμερα στο γνωστό πόστο του στον πάγκο της ομάδας.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της «Βασίλισσας» και του ΦΑΣ, Μιχάλης Αλεξιάδης, ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Γήπεδο Βέροιας Παλαίμαχοι Νάουσας και αγαπημένοι φίλοι για την ιστορία Βέροια - Ηρακλής 3-1 δύο εκ των οποίων έπαιξαν και στις δύο ομάδες ο Μιχάλης Αλεξιάδης (ΦΛΩΡΙΝΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΝΑΟΥΣΑ, ΒΕΡΟΙΑ) και Γιάννης Φασιδης (ΝΑΟΥΣΑ, ΒΕΡΟΙΑ). Οι υπόλοιποι της παρέας Μάρκου Δημήτρης Διεθνής με την Εθνική Ελλάδος (ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, ΑΡΗΣ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΣΕΛΦΙΝΤ ΓΟΥΝΑΙΝΤΕΝΤ), Τρουπκος Γρηγόρης (ΝΑΟΥΣΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΒΕΡΟΙΑ), Κουρουγεωργακης Βασίλης (ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΝΑΟΥΣΑ), Κουρουγεωργακης Γιάννης (ΝΑΟΥΣΑ, ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ). Ολα πήγαν καλά μάλιστα είχαμε πρόταση από τον γενικό αρχηγό της Βέροιας αδερφό του Γρηγόρη τον Θωμά Τρουπκο να παραβρεθούμε και σε άλλα παιχνίδια γιατί φέραμε θετικό αποτέλεσμα χάχα .."