ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1797 φορές

Τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε ομάδες όπως ο Ηρακλής

Τραγελαφικά πράγματα συνέβησαν στην διάρκεια του αγώνα της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον ΠΟΤ Ηρακλή, αλλά και μετά την λήξη του, με πρωταγωνιστές τους ανθρώπους της φιλοξενούμενης ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο πάγκος της ομάδας του ΠΟΤ Ηρακλή, με επικεφαλής τον προπονητή του Κώστα Γεωργιάδη, γνώριμο της ΒΕΡΟΙΑΣ, από την οποία πέρασε ως παίκτης και προπονητής, από την αρχή του αγώνα δεν σταμάτησε να διαμαρτύρεται σε κάθε σφύριγμα του διαιτητή, τόσο στον ίδιο όσο και στον τέταρτο (φωτο), μεταφέροντας έναν εκνευρισμό, τόσο στους παίκτες της ομάδας του, όσο και στους ανθρώπους του πάγκου του, που επίσης δεν δεχόταν κανένα σφύριγμα εις βάρος τους!

Έτσι, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε τη μήνη των Βεροιωτών φιλάθλων, οι οποίοι έβλεπαν πως με αυτό τον τρόπο οι αντίπαλοί τους ήθελαν να απαξιώσουν την προσπάθεια της ομάδας τους. Πόσο μάλλον όταν στην ανάπαυλα του αγώνα, ο επίσημος Ηρακλής, μιμούμενος γνωστό ιδιοκτήτη ομάδας, έβγαλε ανακοίνωση εις βάρος της διαιτησίας !!!

Οι προκλήσεις συνεχίστηκαν και στο τέλος του παιχνιδιού, με πρωταγωνιστή και πάλι τον Κ. Γεωργιάδη, ο οποίος λίγο πριν τις δηλώσεις του, τα έβαλε με δημοσιογράφους, όταν οι τελευταίοι καυτηρίασαν την συμπεριφορά του στην διάρκεια αγώνα και του θύμισαν το πέρασμά του από την ΒΕΡΟΙΑ, στην οποία "χρωστάει" την ποδοσφαιρική του εξέλιξη στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και την προπονητική του προβολή, όταν κάθισε στον πάγκο μιας ιστορικής ομάδας, όπως η «Βασίλισσα».

Άσχημη εντύπωση έκανε και η συμπεριφορά του παράγοντα του ΠΟΤ Ηρακλή, Γρηγόρη Φανάρα, ο οποίος απειλούσε τους ανθρώπους της ΒΕΡΟΙΑΣ, που απλά παρακολουθούσαν το συμβάν, με την φράση «θα τα πούμε του χρόνου», την οποία φράση την επανέλαβε πολλές φορές!

Κρίμα, διότι τέτοιες συμπεριφορές, μικραίνουν κάθε ομάδα που τις έχει, πόσο μάλλον αυτή που θέλει να ακούει στο όνομα Ηρακλής, παραπέμποντας στον γνωστό γηραιό!