ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 821 φορές

Τίποτα, τίποτα δεν τη σταματά!

Μία πολύ καλή ΒΕΡΟΙΑ, κυρίως στην επανάληψη, που ήξερε τι ζητούσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έφυγε με ένα υπερπολύτιμο τρίποντο από τις Σέρρες, παίρνοντας μια νίκη... τίτλου με 1-0 επί του τοπικού Πανσερραϊκού.

Η "Βασίλισσα" και σε αυτόν τον αγώνα έπαιξε με απουσίες, αφού σε αυτή του Μπουκουβάλα ήρθαν να προστεθούν δύο ακόμη βασικοί ποδοσφαιριστές, οι Μαραγκός και Κάτσε που ήταν τραυματίες. Όμως ούτε και αυτές την κλόνισαν, δείχνοντας ότι διαθέτει ένα ρόστερ που έχει βάθος και έτσι ο προπονητής της μπορεί να εμπιστεύεται όλου τους παίκτες του.

Το Σάββατο στις Σέρρες, ο Παύλος Δερμιτζάκης, εμπιστεύτηκε τους ίδιους παίκτες που ξεκίνησαν και στο προηγούμενο νικηφόρο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Β΄.

Έτσι, ο Βελλίδης, που δεν πιέστηκε ιδιαίτερα και ήταν σταθερός και στον αέρα, κάθισε κάτω από τα δοκάρια της εστίας. Στα άκρας της άμυνας, Μουχάλης καιΠεταυράκης, μέχρι τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, περιορίστηκαν στα αμυντικά τους καθήκοντα, όμως στην συνέχεια πήραν επιθετικές πρωτοβουλίες, με τον δεύτερο να τραυματίζεται και να γίνεται αλλαγή στα μέσα του β΄ ημιχρόνου από τον Παπαχρήστο, που έπαιξε πολύ καλά τον ρόλο του. Οι δύο στόπερ Σκόνδρας, Δημόπουλος, στο δεύτερο παιχνίδι που παίζουν μαζί, αποτέλεσαν πολύ καλό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, με σωστές αλληλοκαλύψεις.

Τα δύο αμυντικά χαφ Οικονόμου και Γαβριηλίδης και πάλι έκαναν πολύ καλή δουλειά, με συνεχές τρέξιμο και βοήθεια στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας. Στις πτέρυγες, σε «ρηχά νερά» κινήθηκε από αριστερά ο Φοφανά στο πρώτο μέρος, συνήλθε κάπως στην επανάληψη, αλλά δίκαια αντικαταστάθηκε από τονΠόζογλου, ο οποίος είχε καλύτερες πλαγιοκοπήσεις και τον αισθάνθηκε περισσότερο η αντίπαλη άμυνα, ενώ ο Μούργος από τα δεξιά, είχε περισσότερες καλές στιγμές, με τονΟρφανίδη που τον αντικατέστησε, να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι για όσο διάστημα αγωνίστηκε.

Στην κορυφή της επίθεσης την δυάδα αποτελούσαν οι Πασάς, Γιακουμάκης, που «σφράγισαν» με επιτυχία, μία ακόμη πολύ καλή συνεργασία τους, με τον πρώτο να σκοράρει, ύστερα από ασίστ του δεύτερου. ΟΚαπνίδης πήρε την θέση του μοναδικού σκόρερ του ματς (Πασάς), παίζοντας για λίγα λεπτά, όπως και ο Μπλέτσας, που πήρε την θέση τουΓιακουμάκη, όμως στο 10λεπτο που αγωνίστηκε, έπαιξε σαν τρίτο χαφ.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ"