ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 933 φορές

Πέρασε και από τις Σέρρες το "εξπρές" της ΒΕΡΟΙΑΣ!

Δεν σταμάτησε ούτε στις Σέρρες το εξπρές της "Βασίλισσας του βορρά", παίρνοντας μια νίκη... τίτλου με 1-0 επί του τοπικού Πανσερραϊκού!

Η ΒΕΡΟΙΑ, με τέρμα του συνήθη ύποπτου Γιάννη Πασά (το 21ο φετινό), κατέβαλε την σθεναρή αντίσταση των Σερραίων, οι οποίοι τα έδωσαν όλα για το θετικό αποτέλεσμα, μιας και παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Έτσι, οι "κυανέρυθροι" αύξησαν την διαφορά στο +11 από την δεύτερη ΑΕΛ (υποδέχεται αύριο τον Πιερικό) και σίγουρα βλέπουν με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με λίγες κλασικές ευκαιρίες. Οι Σερραίοι μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο και στο πρώτο 20λεπτο είχαν την πρωτοβουλία, χωρίς να απειλήσουν την εστία του Βελλίδη.

Στη συνέχεια οι Βεροιώτες ισορρόπησαν τον ρυθμό και στο 30' άγγιξαν το γκολ, όμως ο γκολκίπερ του Πανσερραϊκού απέκρουσε σωτήρια το πλασέ του Γιακουμάκη.

Στην επόμενη φάση ο Στίνα "απάντησε" όταν έπιασε δυνατό σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Στο 37' την ίδια κατάληξη είχε το καλό σουτ του Πεταυράκη λίγο έξω από την περιοχή, με το 0-0 να κλείνει το ημίχρονο.

Στην επανάληψη η "Βασίλισσα" ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς. Ήταν το 52ο λεπτό όταν ο Γιακουμάκης βρήκε ωραία τον Πασά και αυτός στο ύψος της περιοχής με αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κατσίκα, γράφοντας το 0-1!

Στο 63' οι Βεροιώτες έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ αλλά ο Φοφανά από θέση τετ-α-τετ δεν κατάφερε να νικήσει τον Κατσίκα, που απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 67' ο Πανσερραϊκός είχε την δική του καλή ευκαιρία, αλλά η κεφαλιά του Κόντσι από καλή θέση έφυγε λίγο άουτ.

Οι "κυανέρυθροι" είχαν δύο ακόμη πολύ καλές στιγμές, στο 79' όταν ο Κατσίκας απέκρουσε με υπερένταση το σουτ του Ορφανίδη από το ύψος της περιοχής και στο 80' όταν το διαγώνιο σουτ του Πόζογλου έφυγε λίγο άουτ.

Οι Σερραίοι προσπάθησαν να πιέσουν στο τέλος, ωστόσο δεν τα κατάφεραν, με τους "κυανέρυθρους" να διατηρούν το προβάδισμα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία και να πανηγυρίζουν μια πραγματικά σπουδαία νίκη!

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)
Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής) 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Α. Διγκόζης): Κατσίκας, Κεφαλάς (88′ Μασκανάκης), Καρασαλίδης, Ζέρης , Πίντο, Μαρκιόνι (59′ Ανάκογλου), Κρητικός, Στίνα, Κόντσι, Ντίαζ (88′ Έππας), Κανίς.

ΒΕΡΟΙΑ (Π. Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Πεταυράκης (66′ λ.τ. Παπαχρήστος), Μούχαλης, Δημόπουλος, Σκόνδρας, Γαβριηλίδης, Οικονόμου, Μούργος (78′ Πόζογλου), Φοφανά (78′ Ορφανίδης), Γιακουμάκης (88′ Καπνίδης), Πασάς (88′ Μπλέτσας).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 28/3...