ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 654 φορές

Ελπίζουν σε στραβοπατήματα της ΒΕΡΟΙΑΣ στην ΑΕΛ

Προσηλωμένη στον στόχο της παραμένει η ΑΕΛ η οποία μπορεί να βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2 (A’ Όμιλος), όμως διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες της για να τερματίσει στην πρώτη θέση και να διεκδικήσει την άνοδο στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία.

Ουσιαστικά είναι πέντε οι βαθμοί από την πρωτοπόρο Βέροια, η οποία δεν έχει κάνει το ρεπό της, μια διαφορά που σίγουρα δεν είναι μικρή, αλλά έχει ακόμη δρόμο και όλα μπορούν να συμβούν, αρκεί οι «βυσσινί» να κερδίζουν έστω και στο 96’-όπως έγινε στην Καρδίτσα- ελπίζοντας πως ο αντίπαλός τους για την πρωτιά κάπου θα «στραβοπατήσει».

Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΛ θα κάνει αυτό που πρέπει σε όλα τα ματς και το συνολικό ταμείο θα γίνει στο τέλος του πρωταθλήματος. Η νίκη στην Καρδίτσα, έδειξε πως στο ποδόσφαιρο εύκολα μπορείς να βρεθείς από τον παράδεισο στην κόλαση και ευτυχώς το γκολ του Γλυνού στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε να αποκαταστήσει μια αδικία που αν γινόταν, θα ήταν σε βάρος της λαρισινής ομάδας, η οποία έχασε πολλές ευκαιρίες για να «καθαρίσει» από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι και άξιζε φυσικά τη νίκη.

Το τελικό 2-3 ανέβασε την ψυχολογία των «βυσσινί» που πλέον έχουν το μυαλό τους στην κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πιερικό, παιχνίδι που χρήζει μεγάλης προσοχής, διότι η ομάδα της Κατερίνης παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία και προέρχεται από σημαντική νίκη επί του Α.Ο. Τρικάλων, με 3-0.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο τεχνικός της ΑΕΛ Παναγιώτης Γκουτσίδης, χθες οι παίκτες της ΑΕΛ επέστρεψαν στις προπονήσεις και ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Πιερικό, στο στάδιο Αλκαζάρ.

Ο προπονητής θα δει και την κατάσταση των τραυματιών Μπέρτου, Θεολόγου και Γκοτζαμανίδη, ώστε να μπορεί να τους υπολογίζει στη συνέχεια εάν είναι 100% έτοιμοι και να έχει περισσότερες λύσεις.

Πηγή: mikriliga.com