ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1149 φορές

Μετράει... αντίστροφα η "Βασίλισσα"

Με… επαγγελματικό τρόπο η ΒΕΡΟΙΑ σημείωσε το περασμένο Σάββατο κόντρα στον Ολυμπιακό Β’ την πέμπτη της νίκη, στα επτά παιχνίδια που έδωσε το τελευταίο 20ήμερο, μετρώντας πλέον αντίστροφα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.

Η "Βασίλισσα" χωρίς να φτάνει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης προηγούμενων αγώνων της, κυρίως λόγω της κούρασης, κατάφερε για μία ακόμη φορά να πάρει το πολύτιμο «τρίποντο».

Ο Παύλος Δερμιτζάκης στερήθηκε σε ένα ακόμη παιχνίδι τις υπηρεσίες βασικών παικτών, όπως του Μαραγκού αυτή την φορά, όμως και πάλι αποδείχθηκε ότι το ρόστερ της ομάδας είναι πλούσιο και το κενό του αρχηγού δεν φάνηκε, όπως άλλωστε και σε άλλα ματς που οι αντικαταστάτες παρουσιάστηκαν ετοιμοπόλεμοι.

Ξεκίνησε τον αγώνα με το γνωστό 4-4-2, με τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια, ο οποίος σε δύο περιπτώσεις που χρειάστηκε, κράτησε ανέπαφη την εστία του. Πλάγιοι μπακ έπαιξαν ο Μουχάλης, που προσαρμόζεται από παιχνίδι σε παιχνίδι, παίρνοντας περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες, έχοντας συμμετοχή στο γκολ του Πασά και ο Πεταυράκης, με προσφορά και πάλι, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Στο κέντρο της άμυνας, την θέση του αριστερού στόπερ ο Καβαλιώτης τεχνικός την εμπιστεύτηκε στον Δημόπουλο, ο οποίος αντικατέστησε επάξια τον Μαραγκό, ενώ σε αυτή του δεξιού, για μία ακόμη φορά ο Σκόνδρας, αποδείχθηκε σταθερή αξία με την εμφάνισή του.

Έχει δέσει για τα καλά το κεντρικό δίδυμο των χαφ, με τον Οικονόμου και τον Γαβριηλίδη να έχουν μεγάλη προσφορά, κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι. Στα άκρα της επίθεσης ξεκίνησαν οι συνήθεις «ύποπτοι», Μούργος καιΦοφανά, με τον πρώτο να μην έχει την φρεσκάδα που είχε σε προηγούμενους αγώνες και τον δεύτερο και πάλι μακριά από τον καλό εαυτό του, να «πλέει σε ρηχά νερά».

Το επιθετικό δίδυμο που το αποτελούσαν και πάλι οι Γιακουμάκης, Πασάς, έδωσε πολλές μονομαχίες, τόσο στον αέρα, όσο και χαμηλά, με τον δεύτερο να πετυχαίνει ένα ακόμη γκολ, φτάνοντας αισίως τα 20 στο φετινό πρωτάθλημα.  

Το 4-4-2 ο Παύλος Δερμιτζάκης, το μετέτρεψε σε 4-2-3-1, παίζοντας με τρία αμυντικά χαφ από το 66΄, όταν ο Κάτσε πήρε την θέση του Γιακουμάκη. Πιο μπροστά, στο 60΄, ο Κουάτενγκ αντικατέστησε τον Φοφανά, χωρίς όμως να μπορέσει να προσφέρει κάτι παραπάνω από το νεαρό Ιβοριανό, ενώ ο τραυματισμός του Δημόπουλου υποχρέωσε στο 76΄ τον προπονητή της ΒΕΡΟΙΑΣ να τον βγάλει από το παιχνίδι και να περάσει σε αυτό τον Παπαχρήστο, ο οποίος έπαιξε στο αριστερό άκρο, μετατοπίζοντας τον Πεταυράκη στο κέντρο της άμυνας.

Στο ίδιο λεπτό (76΄) αντικαταστάθηκε ο Πασάς από τον Καπνίδη, που δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός για την αντίπαλη εστία.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΕΡΚΙΔΑ»