ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 869 φορές

Νίκησε Ολυμπιακό Β' και κούραση η ΒΕΡΟΙΑ

Συνεχίζει την πορεία πρωταθλητισμού η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία κέρδισε στο γήπεδό της με 1-0 την Β' ομάδα του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της SL2 και πρόσθεσε τρεις ακόμη πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της.

Η "Βασίλισσα", με γκολ στο 15ο λεπτό του "killer" της, Γιάννη Πασά, νίκησε όχι μόνο τον αξιόλογο αντίπαλό της αλλά και την κούραση, από τα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια που δίνει το τελευταίο 20ημερο.

Έτσι, η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη διατήρησε την διαφορά που την χωρίζει (έχοντας ένα ματς περισσότερο) στους 8 πόντους από την 2η ΑΕΛ, η οποία επικράτησε στις καθυστερήσεις του ντέρμπι της Καρδίτσας με 3-2 της τοπικής Αναγέννησης.

Αγωνιστικά, το ματς στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας ήταν ισορροπημένο. Στο πρώτο μέρος η "Βασίλισσα" είχε μια ελαφρά πρωτοβουλία και ήταν πιο επικίνδυνη.

Στο 15' ο Γιάννης Πασάς άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ, έπειτα από σέντρα του Μουχάλη και πρώτη κεφαλιά του Γιακουμάκη, το οποίο έμελε να είναι και το νικητήριο τέρμα της αναμέτρησης.

Η ΒΕΡΟΙΑ είχε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία, στο 26’ όταν ο Μούργος έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Πασάς έπιασε το μονοκόμματο σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και εκμεταλλευόμενοι την κούραση των "κυανέρυθρων", έψαξαν περισσότερο το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 49' το σουτ του Σουρλή έφυγε λίγο άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Σκόδρα και έφυγε κόρνερ.

Η "Βασίλισσα" είχε μια καλή στιγμή στο 53’ όταν ο Πασάς με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε πάνω στον Τζολάκη.

Το ματς είχε αγωνία έως το φινάλε του, με το 1-0 να παραμένει και τους Βεροιώτες να πανηγυρίζουν μία ακόμη σημαντική νίκη!

Διαιτησία: Πολυχρόνης (Στάικος, Τζιουβάρας)

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Δημόπουλος (70’ Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Οικονόμου, Μούργος, Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (67’ Κάτσε), Φοφανά (60’ Κουατέγκ), Πασάς (76’ Καπνίδης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (Αριελ Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Νίκολιτς, Μαρίνος (68’ Λιάτσος), Βοίλης, Ντόη (46’ Νταμπό), Κωστή (86' Μπα), Σουρλής.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 21/3...