ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 894 φορές

Νίκη για να... ξεφύγει θέλει η ΒΕΡΟΙΑ με Ολυμπιακό Β'

Το έβδομο παιχνίδι της σε διάστημα τριών εβδομάδων (!) δίνει το Σάββατο 19/3 (14:45) η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία υποδέχεται την Β' ομάδα του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της SL2.

Οι "κυανέρυθροι", που σε αυτό το διάστημα έχουν δώσει τέσσερα ματς μακριά από την έδρα τους και μόλις δύο στο γήπεδό τους, έχοντας ταλαιπωρηθεί εκτός των άλλων και από τις πολλές μετακινήσεις, θέλουν να ολοκληρώσουν με νίκη το δύσκολο αυτό σερί συνεχόμενων αγώνων και να πάνε περισσότερο ξεκούραστοι, έχοντας μετά από καιρό μία ολόκληρη εβδομάδα κενό, την επόμενη Κυριακή στις Σέρρες για το ματς με τον τοπικό Πανσερραϊκό.

Επίσης, με το τρίποντο κόντρα στον Ολυμπιακό Β', η "Βασίλισσα" ενδέχεται να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από τους διώκτες της, ΑΣΑ και ΑΕΛ, που λίγη ώρα νωρίτερα αναμετρώνται μεταξύ τους στο γήπεδο της Καρδίτσας (19/3, 14:30).

Αγωνιστικά, η Βεροιώτικη ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, με τον Παύλο Δερμιτζάκη να αφήνει εκτός τον Μαραγκό που ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα στο πόδι από τον αγώνα του Βόλου, τον Τασιόπουλο που θα αγωνιστεί με την Κ20 και τους Τσιμόπουλο, Μυστακίδη, Μπαϊντού.

Αναλυτικά, οι 22 ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή είναι οι εξής:

  1. ΜΑΡΚΟΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ
  2. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  3. ΑΣΤΕΡΗΣ ΜΟΥΧΑΛΗΣ
  4. ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ
  5. ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
  6. ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
  7. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΚΟΝΔΡΑΣ
  8. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ
  9. ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΕΤΑΥΡΑΚΗΣ
  10. ERGYS KACE
  11. ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
  12. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΛΕΤΣΑΣ
  13. ALI ADEM
  14. ΑΓΓΕΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
  15. CHARLES KWATENG
  16. ΠΕΤΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
  17. ΣΑΒΒΑΣ ΜΟΥΡΓΟΣ
  18. ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΟΖΟΓΛΟΥ
  19. ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΠΝΙΔΗΣ
  20. ΜANSSOUR FOFANA
  21. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΑΣ
  22. ΠΕΤΡΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ