ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1117 φορές

Προελαύνει η ΒΕΡΟΙΑ, στο +8 από τους διώκτες της μετά το 0-2 στο Βόλο!

Μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα της SL2 πέτυχε η ΒΕΡΟΙΑ, αυξάνοντας την διαφορά στο +8 από τις ομάδες που την ακολουθούν στον βαθμολογικό πίνακα!

Η "Βασίλισσα", στο εξ' αναβολής παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής, πέρασε χωρίς να δυσκολευτεί από το Βόλο, επικρατώντας με... σβηστές μηχανές του τοπικού Ολυμπιακού (2-0), με τέρματα που πέτυχαν οι Πασάς και Πεταυράκης.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα μέτριο και ισορροπημένο ματς, σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο, με τους Βεροιώτες να είναι πιο ουσιαστικοί και να φτάνουν δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, απέναντι σε μια ομάδα που πάλεψε όσο μπορούσε το παιχνίδι, αλλά παραδόθηκε στην ανωτερότητα της αντιπάλου της.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένο. Οι Βεροιώτες ξεκίνησαν καλύτερα και στο 20' πήραν το προβάδισμα στο σκορ με τον συνήθη ύποπτο Γιάννη Πασά, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Μουχάλη από δεξιά και με όμορφη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ξενοδόχωφ.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα και στο 38' είχαν μια καλή στιγμή, όταν μετά από φάουλ του Κόλα, ο Μαρκοπουλιώτης έπιασε την κεφαλιά αλλά δεν ανησύχησε τον Βελλίδη που μπλόκαρε σταθερά.

Το ημίχρονο έκλεισε με μια μεγάλη ευκαιρία της "Βασίλισσας"! Ο Μούργος μπήκε ωραία στην περιοχή του Ολυμπιακού και πλάσαρε τον Ξενοδόχωφ, ο οποίος όμως έδιωξε σωτήρια με τα πόδια, κρατώντας το 0-1!

Στην επανάληψη συνεχίστηκε ο ίδιος ρυθμός, με τις δύο ομάδες να παίζουν κυρίως παιχνίδι κέντρου, χωρίς να δημιουργούν ιδιαίτερες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Στο 66' η ΒΕΡΟΙΑ "κλείδωσε" τη νίκη της, με ένα φοβερό σουτ του Πεταυράκη, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ξενοδόχωφ και έγραψε το 0-2!

Οι γηπεδούχοι είχαν την καλύτερή τους στιγμή στο παιχνίδι στο 77ο λεπτό, όταν μετά από κόρνερ του Ντος Σάντος, ο Φιλιπποβιτς έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Βελλίδης απόκρουσε με υπερένταση σε νέο κόρνερ.

Στις καθυστερήσεις, μετά από σέντρα του Πεταυράκη, ο Καπνίδης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Χωρίς προβλήματα ήταν η διαιτησία του Βλάχου και των βοηθών του, Καραθανάση και Γουρνιά, όλοι του Σ.Δ. Ανατολικής Αττικής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Τιμόθεος Καβακάς): Ξενοδόχωφ, Γραικός, Σκοπελίτης, Φιλίπποβιτς, Μαρκοπουλιώτης, Μάνγκα (53’ Σαλίμ), Κόλα (84’ Χατζής), Κουντουριώτης (76’ Κατσούκης), Σιάφα (84’ Κότος), Γκαργκαλατζίδης (53’ Ντος Σάντος), Βερνάρδος.

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Δημόπουλος (71’ Μπλέτσας), Μαραγκός, Κάτσε, Μούργος (46’ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης (86’ Αντέμ), Καπνίδης, Πόζογλου (71’ Φοφανά), Πασάς (78’ Κουάτενγκ).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR