ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 642 φορές

Άνοιξε την ψαλίδα η "Βασίλισσα"

Στην τρίτη στη σειρά επίσκεψή της στον Θεσσαλικό κάμπο, μετά την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα, η ΒΕΡΟΙΑ πήρε σημαντικό "διπλό", παίζοντας αυτή την φορά στην Λάρισα, όπου επικράτησε με 1-0 του τοπικού Απόλλωνα.

Η "Βασίλισσα", που σημειωτέον αγωνίστηκε με αρκετές ελλείψεις, με αυτή τη νίκη της, σε συνδυασμό με την λευκή ισοπαλία της ΑΕΛ κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, αποσπάστηκε πέντε βαθμούς από τους Θεσσαλούς!

Ο πονοκέφαλος για τον Παύλο Δερμιτζάκη ξεκίνησε παραμονές του αγώνα στην Λάρισα, όταν ο Οικονόμου που προερχόταν από 4 κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στον χθεσινό αγώνα, αλλά και με τις ενοχλήσεις του Μαραγκού στη μέση, με τους δύο παίκτες να αποκλείονται από την αποστολή. Οι αντικαταστάτες τους, Κάτσε και Δημόπουλος ήταν γνωστοί. Όμως, το βράδυ της παραμονής του αγώνα, ο Δημόπουλος ανέβασε πυρετό και έτσι κλήθηκε ο Πεταυράκης να παίξει στην συγκεκριμένη θέση.

Ένας ακόμη ανασταλτικός παράγοντας που εμπόδισε την «Βασίλισσα» να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες ήταν ο κακός αγωνιστικός χώρος, εμποδίζοντας τους τεχνίτες παίκτες της να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους. Παρ’ όλα αυτά κατάφερε να έχει τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, στην διάρκεια του οποίου δεν κινδύνευσε ούτε μία φορά μέχρι την  επιτυχία του τέρματός της στο 74΄.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός ξεκίνησε τον αγώνα με τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια, ο οποίος ήταν απλός θεατής στο μεγαλύτερο διάστημα, πλάγιους μπακ τον Μουχάλη, που πήρε περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες από άλλες φορές και τον Παπαχρήστο, που είχε πολλές πλαγιοκοπήσεις και έδειξε ότι μπορεί ο προπονητής του να τον εμπιστεύεται περισσότερο.

Στο κέντρο της άμυνας αγωνίστηκαν οι Σκόνδρας – Πεταυράκης, που δεν είχαν ιδιαίτερη πίεση από τους αντιπάλους τους, ενώ τα αμυντικά χαφ ήταν οι Κάτσε, Γαβριηλίδης. Ο πρώτος ακόμη δεν έχει δείξει αυτά που περιμένουν όλοι και δεν έχει κάνει  την διαφορά, ενώ ο Καβαλιώτης σε ένα ακόμη παιχνίδι τα έδωσε όλα και ήταν αυτός που στο πρώτο ημίχρονο έβγαλε τις δύο από τις τρεις ασίστ για γκολ.

Στα πλάγια της επίθεσης οι Μούργος, Φοφανά ταλαιπώρησαν τους αντιπάλους τους, με τον πρώτο να είναι πιο ουσιαστικός, ενώ στην κορυφή της επίθεσης, όπου τοποθετήθηκαν για μία ακόμη φορά οι Πασάς, Γιακουμάκης, εκαναν αισθητή την παρουσία τους, με τον πρώτο να πετυχαίνει το μοναδικό και νικητήριο τέρμα της ομάδας του.

Ο Πόζογλου που στο 58΄ πήρε την θέση του Φοφανά, έδωσε άλλη πνοή στην επιθετική γραμμή και ήταν ο δημιουργός του τέρματος της ομάδας του. Βοήθησε στην ίδια γραμμή και ο Καπνίδης, που στο 66΄ αντικατέστησε τον Γιακουμάκη, ενώ στο 85΄ οι Μπλέτσας, Ορφανίδης, φρέσκαραν όσο πρόλαβαν την ομάδα, αντικαθιστώντας τους Παπαχρήστο, Μούργο αντίστοιχα.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΕΡΚΙΔΑ»