ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1164 φορές

Κατάντησε... αηδία!!!

Παράπονα για τον διαιτητή και τους επόπτες του αγώνα με τη ΒΕΡΟΙΑ εξέφρασε (και) ο Απόλλωνας Λάρισας!

Οι Θεσσαλοί λοιπόν πήραν... σειρά στην ουρά των παραπονούμενων ομάδων, τις οποίες "σφάζει" μέσω της διαιτησίας κάθε βδομάδα (ή και δύο φορές την εβδομάδα) η ομάδα "κατεστημένο" που λέγεται ΒΕΡΟΙΑ!!!

Μια ομάδα που σύμφωνα με ανακοινώσεις έριξε 7 γκολ στην... άμοιρη Καβάλα (το πραγματικό σκορ ήταν 0-2), μια ομάδα που δέχεται τόνους λάσπη κάθε λίγο και λιγάκι, όμως δίνει "απαντήσεις" μέσα στο γήπεδο και παίρνει τα αποτελέσματα με την αξία της, φιγουράροντας από την αρχή του πρωταθλήματος στην κορυφή της βαθμολογίας!

Όσο για το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας, αυτή που θα έπρεπε να διαμαρτύρεται είναι η "Βασίλισσα" αφού της ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ, το οποίο μέσω της ΕΡΤ3 είδε όλη η Ελλάδα!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το συμπαθές κατά τα άλλα σωματείο της Λάρισας:

Στην περιγραφή του για τον αγώνα, ο Απόλλων Λάρισας έγραψε στη σελίδα του στο Facebook:

«Κρίμα για την προσπάθεια των παικτών μας, στο παιχνίδι με την πρωτοπόρο Βέροια.

Τα παιδιά έπαιξαν με ψυχή και προσπάθησαν, αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να κερδίσουν κάτι από αυτό το παιχνίδι. Δεν πειράζει συνεχίζουμε κόντρα σε …όλους και σε όλα!

Για την ιστορία:

Ο Απόλλωνας δημιούργησε ευκαιρίες και είδε τον διαιτητή Φίτσα να αρνείται να του δώσει καθαρό πέναλτι στο 16′ όταν από ωραία προσπάθεια του Πετράκη που επιχείρησε μπάσιμο από τα δεξιά, ο Παπαχρήστος βρήκε την μπάλα με το χέρι μέσα στην μικρή περιοχή ανακόπτοντας έτσι την σέντρα που έβγαζε ο αμυντικός του Απόλλωνα!

Επίσης στο 24′ και ενώ η ομάδα μας έβγαινε στην επίθεση, η επόπτης Δέτσα ανέκοψε αναίτια ως οφσάιντ (που δεν ήταν) τον Αντρέα Σταματή που έβγαινε τετ-α-τετ με τον Βελλίδη».