ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 841 φορές

"Αφεντικό" με 7x7 η ΒΕΡΟΙΑ!

"Αφεντικό" του βορείου ομίλου της SL2 παραμένει η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία πέτυχε το 7 τα 7 επικρατώντας με 1-0 της Νίκης Βόλου, για την εμβόλιμη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η "Βασίλισσα" με γκολ του Γιακουμάκη στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, έκαμψε την σθεναρή αντίσταση της Βολιώτικης ομάδας και έφτασε σε ένα ακόμη σημαντικό τρίποντο, στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Αγωνιστικά, το ματς ήταν ισορροπημένο με αρκετή δύναμη και πάθος για τη νίκη από τους παίκτες των δύο ομάδων.

Οι "κυανέρυθροι" μπήκαν πιο δυνατά και στο 8' είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όμως η κεφαλιά - απόκρουση του Αλιατίδη μετά από σέντρα του Πασά, κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Νίκης Βόλου, ενώ στη συνέχεια το διαγώνιο σουτ του Γαβριηλίδη βρήκε σε αντίπαλο και έφυγε κόρνερ!

Στο 18’ μετά από εκτέλεσε κόρνερ του Μούργου, ο Πασάς πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ 10 λεπτά αργότερα ο Φοφανά έκανε συρτή σέντρα από δεξιά, ο Πασάς πετάχτηκε στην μικρή περιοχή αλλά ο Τσιμπούκας έβαλε την κόντρα και έσωσε την εστία της ομάδας του.

Οι φιλοξενούμενοι σε αυτό το διάστημα είχαν μια καλή φάση, στο 36’ όταν μετά από σέντρα, ο Ανδρέου δεν βρήκε τη μπάλα από καλή θέση για να την στείλει στα δίχτυα.

Στην επανάληψη οι Βεροιώτες ευτύχησαν να προηγηθούν γρήγορα. Ήταν το 52ο λεπτό όταν ο Μούργος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Γιακουμάκης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα του Μπάγιτς, γράφοντας μέσα σε πανηγυρισμούς το 1-0!

Η "Βασίλισσα" κράτησε αυτό το προβάδισμα μέχρι το τέλος, χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, με εξαίρεση μια πολύ καλή ευκαιρία που έχασαν οι φιλοξενούμενοι στο 86' με το σουτ του Βασιλείου να αποκρούεται δύσκολα σε κόρνερ από τον Βελλίδη!

Διαιτησία: Βάτσιος (Παγουρτζής, Γεωργακόπουλος)

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Μαραγκός, Σκόνδρας, Οικονόμου (58’ Κάτσε), Γαβριηλίδης, Φοφανά (58’  Κουάτεγκ), Μούργος (86' Πόζογλου), Πασάς (78’ Μπλέτσας), Γιακουμάκης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Πάνος, Κάσσος, Τσιμπούκας (63’ Βασιλείου), Αλιατίδης, Ανδρέου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς, Βλαχομήτρος (71’ Αθανασίου), Ροχάνο (46’ Κουσκουνάς).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR