ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 608 φορές

Έξι στα εξι και συνεχίζει!

Έπειτα από ένα δυνατό και μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου, που δεν ευνοούσε σε καμία περίπτωση τους ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει και έχοντας κόντρα διαιτησία, η «Βασίλισσα» έφτασε άξια στη νίκη επί της γηπεδούχου Αριδαίας με σκορ 1-2, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης ξεκίνησε με την ίδια 11άδα των τελευταίων νικηφόρων παιχνιδιών της, με μεγάλο απόντα και πάλι τον Μπουκουβάλα. Κάτω από τα δοκάρια ο Βελλίδης έδειξε έναν εκνευρισμό, σε δύο φάσεις που θέλησε να διώξει την μπάλα με τα πόδια (σε αυτό αιτία ήταν και το κακό τερέν), μία από τις οποίες παρά λίγο να στοιχίσει την ομάδα του, ευτυχώς όμως αστόχησε ο αντίπαλος παίκτης που έγινε δέκτης της μπάλας.

Μουχάλης και Πεταυράκης, παίζοντας στα άκρα της άμυνας, δεν ταλαιπωρήθηκαν από τους αντιπάλους τους, με τον δεύτερο να πλαγιοκοπεί αρκετές φορές την αντίπαλη άμυνα. Σε μία ακόμη καλή μέρα βρέθηκε το κεντρικό αμυντικό δίδυμο Μαραγκού – Σκόνδρα, με τον δεύτερο όμως να χάνει τον Ρόβα στην φάση του γκολ των γηπεδούχων.

Το ίδιο ισχύει και για τους δύο αμυντικούς χαφ Μπλέτσα, Γαβριηλίδη, που πήραν και αρκετές επιθετικές πρωτοβουλίες, με τον Καβαλιώτη χαφ να κάνει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του.

Ταλαιπώρησαν την άμυνα της Αριδαίας οι Μούργος, Φοφανά, οι οποίοι αντιμετωπίστηκαν με σκληρότητα από τους αντιπάλους τους, ενώ το επιθετικό δίδυμο με τους Γιακουμάκη, Πασά, δούλεψε με απόλυτη συνεργασία, με τον πρώτο να αναδεικνύεται σε κορυφαίο της ομάδας του, με το υπέροχο τέρμα που πέτυχε, το πέναλτι που κέρδισε και μετέτρεψε σε τέρμα ο Αγρινιώτης παρτενέρ του και ένα άλλο πέναλτι που τελικά «έπνιξε» ο διαιτητής της συνάντησης. 

Το ντεμπούτο του με την φανέλα της "Βασίλισσας" έκανε και το τελευταίο μεταγραφικό της  απόκτημα, ο Εργκους Κάτσε, που πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο 63' αντί του Μπλέτσα, δείχνοντας ότι είναι έτοιμος να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στη νέα του ομάδα.

Στο ίδιο λεπτό ο Κουάτενγκ πήρε την θέση του Φοφανά, χωρίς να προσφέρει κάτι παραπάνω από αυτόν. Ο Καβαλιώτης τεχνικός τις επόμενες αλλαγές τις έκανε σχετικά αργά.

Φρέσκαρε την επίθεσή του στο 85΄, με την είσοδο του Πόζογλου αντί του Μούργου και λίγο αργότερα,  βλέποντας να αναζητούν οι γηπεδούχοι με σέντρες κάτι καλό, ενίσχυσε στο ψιλό παιχνίδι την άμυνά του, περνώντας στο 88' τον Δημόπουλο στην θέση του Γιακουμάκη, σαν τρίτο στόπερ.

Στο ίδιο λεπτό, ο Μουχάλης αντικαταστάθηκε από τον Παπαχρήστο ο οποίος έπαιξε τα εναπομείναντα λεπτά στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Πεταυράκη να περνάει στα δεξιά.

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ"