ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1098 φορές

Αυτή η ομάδα πρέπει να προφυλαχθεί

Σε τέσσερα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος, η ΒΕΡΟΙΑ είδε τους αντιπάλους της να "κλαίνε... άδαρτοι", φωνάζοντας εντελώς άδικα για φάσεις που δήθεν τους αδίκησε η διαιτησία, φάσεις που τόσο με γυμνό μάτι, κυρίως όμως στον τηλεοπτικό φακό, δικαίωναν τους διαιτητές για τις αποφάσεις τους.

Όμως το κακό για την ΒΕΡΟΙΑ έγινε, αφού κανείς δεν διόρθωσε στην συνέχεια την αδικία που έγινε εις βάρος της. Απλά πέταξαν... λάσπη στον ανεμιστήρα, αυτός την σκόρπισε παντού και άντε να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα!

Το ποτήρι ξεχείλισε χθες στην Αριδαία, όπου η τοπική ομάδα έβγαλε μέχρι και ανακοίνωση στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, για την δήθεν αδικία που υπέστη στο πρώτο μέρος και μάλιστα αυτό μεταφέρθηκε στην φίλαθλη Ελλάδα, μέσω της ΕΡΤ3 που κάλυπτε απευθείας το παιχνίδι, αφού δεν παρέλειψε ο δημοσιογράφος που έκανε το σπικάζ του αγώνα να την αναφέρει! Και μάλιστα άδικα, αφού όλοι είδαν πόσο πεντακάθαρο ήταν το πρώτο γκολ της ΒΕΡΟΙΑΣ και πως τα σφυρίγματα του διαιτητή της συνάντησης σε αυτό το πρώτο 45λεπτο αδίκησαν τους Βεροιώτες.

Αυτή η συμπεριφορά των αντιπάλων ομάδων, που... ελαφρά τη καρδία φωνάζουν για αδικίες, εξόργισε ακόμη και τον προπονητή των "κυανέρυθρων", τον Παύλο Δερμιτζάκη, έναν ήρεμο άνθρωπο, που αναγκάστηκε για να προφυλάξει το έργο του στην «Βασίλισσα», μετά τα όσα κωμικοτραγικά έγιναν στην Αριδαία, να μιλήσει για πρώτη φορά για κάτι εκτός αγώνα, στα δύο χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα! Και είχε αρκετά να πει και να στείλει τα δικά του μηνύματα, τα οποία έχουν πολλούς αποδέκτες.

Ας θυμηθούμε τι είπε μετά την λήξη της συνάντησης στην Αριδαία, ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ:

««Παρατηρείται εδώ και πάρα πολύ καιρό, και μάλιστα το έχουμε συζητήσει σαν ομάδα, το γεγονός ότι βλέπουμε μετά τα παιχνίδια μας, ομάδες να διαμαρτύρονται πολύ εύκολα. Να βγάζουν ανακοινώσεις και διάφορα, με τα οποία προσπαθούν ή να δημιουργήσουν πρόβλημα σε εμάς ή να δημιουργήσουν καταστάσεις για τα επόμενα παιχνίδια. Αυτός είναι ο στόχος. Αυτά είναι τα σενάρια.

Αν θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα για τα επόμενα παιχνίδια τους, αυτό έχει να κάνει με τους διαιτητές, δεν έχει να κάνει με εμάς σαν ομάδα. Αν όμως θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε εμάς, θέλω να τους πω ότι όλες αυτές οι ανακοινώσεις που έχουν βγάλει - όπως έμαθα και σήμερα, αλλά δόξα τω Θεώ υπάρχει κάλυψη, υπάρχει τηλεόραση, που για όλες αυτές τις φάσεις είμαστε ξεκάθαροι - δεν έχουμε καμία εύνοια. Η μόνη μας εύνοια είναι η αγωνιστικότητα των παικτών.

Και να μην νομίζουν το ότι εμείς δεν απαντάμε είναι δική μας αδυναμία. Δεν είναι αδυναμία! Απλά εμείς - ιδιαίτερα προσέξτε σε δύσκολες εποχές στις οποίες ζούμε και είχαμε τραγικά γεγονότα το τελευταίο καιρό - εμείς σε καμία περίπτωση σαν ομάδα, δεν το δέχομαι εγώ ως προπονητής, ούτε οι παίκτες, ούτε η διοίκηση, δεν πρέπει να ρίχνουμε λάδι στη φωτιά.

Προσπαθούμε να κρατάμε χαμηλούς τόνους. Και όποιος θέλει να μας κερδίσει θα μας κερδίσει μόνο στον αγωνιστικό χώρο και όχι με ανακοινώσεις. Θεωρώ ότι οι ανακοινώσεις είναι φθηνές και όποιος τις χρησιμοποιεί το μόνο που καταφέρνει είναι να καλύπτει δικές του αδυναμίες».

ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Η ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ σε αυτό το "φαινόμενο" θα πρέπει να αντιδράσει. Θα πρέπει να έχει γρήγορα αντανακλαστικά και να απαντά σε όλους αυτούς, που με δόλο προσπαθούν να αλλοιώσουν την εικόνα ενός αγώνα, προκειμένου να δικαιολογήσουν δικές τους αδυναμίες, ή να επηρεάσουν διαιτητές, για να σφυρίξουν υπέρ τους σε επόμενα παιχνίδια τους.

Δεν καταντάς γραφικός εάν υπερασπίζεσαι τα δίκαια της ομάδας σου. Αντίθετα είναι γραφικοί αυτοί που φωνάζουν, αν και ξέρουν ότι θα εκτεθούν από τον φακό της τηλεόρασης, για να κερδίσουν τις εντυπώσεις έστω και για μία στιγμή!

Και τα λέμε όλα αυτά, επειδή με όσα συμβαίνουν, ακυρώνεται κάθε προσπάθεια της διοίκησης, του προπονητικού τιμ, των ποδοσφαιριστών, αμαυρώνεται η μέχρι τώρα εξαιρετική πορεία της ομάδας, η οποία έχει αναγνωριστεί από όλους τους υγιείς φιλάθλους και από την ίδια την ΕΡΤ, η οποία κάθε αγωνιστική καλύπτει τηλεοπτικά τους αγώνες της, γιατί απλά η ΒΕΡΟΙΑ "ΠΟΥΛΑΕΙ ΘΕΑΜΑ".

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η ομάδα, έχει πολλές πρωτιές σε όλη την κατηγορία της SL2 των 36 ομάδων. Δεν είναι τυχαία πολλά πράγματα στην Βεροιώτικη ΠΑΕ, που δεν είναι της ώρας να τα αναφέρουμε, γι' αυτό φέτος πραγματοποιεί μία πορεία, αντάξια του ονόματος και της ιστορίας της.

Γι' αυτό οι ιδιοκτήτες της, ας προφυλάξουν αυτό που έχουν δημιουργήσει, μαζί με τους Γιώτη Τσαλουχίδη, Θωμά Τρούπκο, Παύλο Δερμιτζάκη. Για να μην ακυρωθεί, όπως έχουμε τονίσει παραπάνω, όσα έχουν δημιουργήσει...