ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1182 φορές

Αυτή που πρέπει να διαμαρτύρεται για την διαιτησία είναι η ΒΕΡΟΙΑ

Προκαταβολικά θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους του Αλμωπού Αριδαίας, γιατί πραγματικά δεν είναι όλοι ίδιοι.

Δεν είναι όλοι "άσχετοι" ή καλύτερα δεν φοράνε οπαδικά γυαλιά, όπως κάποιοι που σήμερα βρέθηκαν στο γήπεδο, απαιτώντας από τον διαιτητή της συνάντησης να τα σφυρίζει όλα υπέρ της ομάδας τους! Να μην δίνει το παραμικρό στον αντίπαλο και να βρίζουν χυδαία τους παίκτες, τον προπονητή και τους παράγοντες της ΒΕΡΟΙΑΣ, βγάζοντας ένα... κόμπλεξ κατά της «Βασίλισσας», κάτι που βέβαια δεν έγινε για πρώτη φορά.

Παρέσυραν μάλιστα σε ατόπημα και την διοίκηση της ομάδας τους, που κατά τα άλλα παρείχε μία πολύ καλή φιλοξενία στην Βεροιώτικη αποστολή, οι άνθρωποι της οποίας στο ημίχρονο του αγώνα, χωρίς να συμβουλευτούν την κάμερα της ΕΡΤ3 που κάλυπτε απευθείας το παιχνίδι, έβγαλαν ανακοίνωση για την διαιτησία, ότι αδίκησε την ομάδα τους, χωρίς να σκεφτούν ότι οι φίλαθλοι που έβλεπαν το παιχνίδι τηλεοπτικά, είχαν σαφή γνώμη για τις φάσεις που διαμαρτυρόταν οι γηπεδούχοι!

Κατανοούμε το γεγονός, ότι μία "μικρότερη" ομάδα θέλει να κερδίσει μία "μεγαλύτερη" και ότι όλοι θέλουν να κερδίζουν τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Όχι όμως με αυτό τον τρόπο, όταν δεν μπορούν να τα καταφέρουν αγωνιστικά, να προσπαθούν κάνοντας το άσπρο μαύρο, μόνο και μόνο για τις εντυπώσεις, τις οποίες τελικά δεν κέρδισαν, αφού τους διέψευσε ο τηλεοπτικός φακός.

Υ.Γ.1: Συγχαρητήρια στους "υγιείς" φιλάθλους της Αριδαίας, που παραδέχθηκαν την δίκαιη νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ, καθώς και τους παίκτες της, οι οποίοι χωρίς διαμαρτυρίες στο τέλος του αγώνα, δέχθηκαν την ανωτερότητα των αντιπάλων τους, φεύγοντας μαζί τους αγκαλιασμένοι από τον αγωνιστικό χώρο. Όπως για παράδειγμα ο έμπειρος Ρόβας με τις δηλώσεις του στην ΕΡΤ3.

Υ.Γ.2: Αυτοί που πρέπει να έχουν παράπονα από της διαιτησία πρέπει να είναι οι Βεροιώτες, που στο 27' δεν αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Κέρθι για σκληρό μαρκάρισμα στον Πεταυράκη, ενώ στο 76' δεν δόθηκε πέναλτι σε καθαρό τράβηγμα (αγκάλιασμα) του Σουλιώτη στον Γιακουμάκη, ενώ ο φορ της ΒΕΡΟΙΑΣ ήταν έτοιμος να σκοράρει!

"Κ"