ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1553 φορές

Με δύο βασικές απουσίες η ΒΕΡΟΙΑ στην Καβάλα, κόντρα στον "αναγεννημένο" ΑΟΚ

Το «πέσιμο» της αυλαίας του Α’ γύρου του πρωταθλήματος της SL2, βρίσκει την «Βασίλισσα» να αγωνίζεται την Κυριακή 6/2 (17:00) στην Καβάλα, με αντίπαλο τον τοπικό ΑΟΚ.

Μία ομάδα που έχει ενισχυθεί σημαντικά στις μεταγραφές του Ιανουαρίου και μάλιστα τον τελευταίο καιρό πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις και δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα και η οποία ήταν «σάκος του μποξ» για κάθε αντίπαλο!

Oι Βεροιώτες που βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και προέρχονται από ένα νικηφόρο σερί 4 στα 4, θέλουν να συνεχίσουν τα επιτυχημένα αποτελέσματα και να παραμείνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του βορείου ομίλου.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει να αντιμετωπίσει δύο σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, αφού δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Μπουκουβάλα (αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τον Θεσπρωτό) και πιθανότατα τον Οικονόμου που είναι ανέτοιμος. Και οι δύο αναμένεται από την ερχόμενη εβδομάδα να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Μετά την σημερινή προπόνηση, ο Καβαλιώτης τεχνικός θα ανακοινώσει και τους παίκτες που θα συμπεριλάβει στην αποστολή για το δύσκολο ματς με τον ΑΟΚ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ...