ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 711 φορές

Αλλαγή βοηθού στο παιχνίδι ΑΟΚ - ΒΕΡΟΙΑΣ

Τους μισούς σχεδόν ορισμούς άλλαξε η ΚΕΔ για τη 17η αγωνιστική της Super League 2.

Συγκεκριμένα, όρισε άλλους διαιτητές ή βοηθούς σε επτά αγώνες, μεταξύ των οποίων και στο ματς της ΒΕΡΟΙΑΣ στην Καβάλα.

Αναλυτικά:

Στο παιχνίδι ΠΑΟΚ Β - Απόλλων Λάρισας πρώτος βοηθός θα είναι ο Κουκούμης (Καβάλας) αντί του Παραφέστα (Λάρισας). Στο ματς Νίκη Βόλου - Πανσερραϊκός αρχικά είχαν οριστεί βοηθοί οι Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Κουκούμης (Καβάλας). Τελικά α' επόπτης θα είναι ο Χριστοδούλου (Ημαθίας) και δεύτερος ο Μαλανδρής.

Στην αναμέτρηση Θεσπρωτός – Απόλλων Πόντου τον διαιτητή Μπούμπα (Ηπείρου) αντικατέστησε ο Κατσικογιάννης του ίδιου συνδέσμου. Τους βοηθούς Μποζατζίδη (Μακεδονίας), Δημόπουλο (Φλώρινας) αντικατέστησαν οι Μπαλιάκας (Κοζάνης), Χατζηνάκος (Δράμας).

Στο ματς Καβάλα - Βέροια α' βοηθός θα είναι ο Μποζατζίδης (Μακεδονίας) αντί του Σάββα (Σερρών). Ο τελευταίος ορίστηκε στο Αλμωπός - ΠΟΤ Ηρακλής αντί του Μπαλιάκα (Κοζάνης). Δεύτερος βοηθός στον αγώνα της Αριδαίας θα είναι ο Αναστασιάδης (Σερρών) και όχι ο Χατζηνάκος (Δράμας).

Αλλαγή υπήρξε ακόμα στον β' βοηθό του αγώνα Παναθηναϊκός - Επισκοπή. Τη θέση του Χριστοδούλου (Ημαθίας) πήρε ο Παραφέστας (Λάρισας), ενώ στο παιχνίδι Χανιά - Καλλιθέα η διαιτητής Αντωνίου (Αχαΐας) αντικατέστησε τον Κατοίκο (Αθήνας).

flnews.gr