ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1074 φορές

Τρούπκος: "Ζήτημα χρόνου η άνοδος της ΒΕΡΟΙΑΣ στην Α’ Εθνική"

Στην εκπομπή «Sportime» της Πέλλας τηλεόρασης φιλοξενήθηκε ο Θωμάς Τρούπκος.

Ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ μίλησε για την φετινή πορείας της ομάδας, τους στόχους της αλλά και για τα φαβορί του Βορείου ομίλου της Super League 2. Παράλληλα, επισήμανε ότι είναι ζήτημα χρόνου η άνοδος της «Βασίλισσας του Βορρά» στην Α’ Εθνική.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε: «H ομάδα πάει καλά. Είμαστε πρωτοπόροι και ευελπιστώ να τερματίσουμε εκεί», σημείωσε αρχικά και συνέχισε: «Ο στόχος της οικογένειας Μπίκα είναι να επαναφέρει την Βέροια στην Σούπερ Λιγκ 1. Με αργά αλλά σταθερά βήματα, προσπαθούμε να το πετύχουμε. Η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο και στο τέλος θα το καταφέρουμε».

-Ποιες είναι οι ανταγωνίστριες ομάδες της Βέροιας για την κορυφή στον Βόρειο όμιλο;

«Είμαστε ένα γκρουπ τεσσάρων ομάδων. Εμείς, η ΑΕΛ, η Καρδίτσα και η Ξάνθη».

-Ποια ομάδα σου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση από αυτές που αντιμετώπισε η Βέροια;

«Η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε είναι η Νίκη Βόλου».

-Αν το «κλειδί» της φετινής πορείας είναι η παραμονή του μεγαλύτερου ποσοστού των παικτών από πέρσι:

«Αυτό ακριβώς. Ένα μεγάλο ποσοστό πάνω από 60% έμειναν από πέρσι. Παίκτες μεγάλης αξίας, έμπειροι και ήταν πολυτέλεια για την κατηγορία. Κρατήσαμε και τον προπονητή (σ.σ. Παύλο Δερμιτζάκη), οπότε καταλαβαίνετε ότι υπάρχει πάρα πολύ καλή χημεία στην ομάδα και αυτό φαίνεται στα αποτελέσματα».

-Για το πρωτάθλημα της Super League 2;

«Σίγουρα, καλύτερα θα ήταν με έναν όμιλο 14 ή 16 ομάδων, όπως προ διετίας. Υπάρχουν αξιόλογες και μεγάλες ομάδες. Το μεγαλύτερο λάθος είναι ότι δεν ανεβαίνει κανένας απευθείας στην μεγάλη κατηγορία. Πρέπει να αλλάξει! Οι ομάδες να μην βασίζονται στο τηλεοπτικό συμβόλαιο, που σαφέστατα είναι ένα σημαντικό έσοδο, αλλά θα πρέπει να είναι αυτάρκεις. Σε αυτή την ευχάριστη θέση είμαστε εμείς και νομίζω ότι η σιγουριά που εκπέμπει η οικογένεια Μπίκα φαίνεται αγωνιστικά. Ζήτημα χρόνου είναι η άνοδος της Βέροιας στην Α’ Εθνική».

-Ο γενικός αρχηγός της «Βασίλισσας του Βορρά», σημείωσε για τον κόσμο της Βέροιας; 

«Ο κόσμος ήταν "παγωμένος" από τα προηγούμενα χρόνια καθώς από εκεί που ήταν στην Α' Εθνική η ομάδα βρέθηκε να παίζει στα τοπικά. Γίνεται τα τελευταία 4-5 χρόνια καινούρια προσπάθεια και θέλουμε να τον ξαναφέρουμε κοντά μας».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στην δολοφονία του 19χρονου φίλαθλου του Αρη...

«Δυστυχώς η σημερινή μέρα είναι βαριά, σημαδεύτηκε από μια δολοφονία... που προέρχεται από οπαδική βία. Επιτέλους να σταματήσουν! Να μην ενδιαφέρει κανέναν τι ομάδα είναι ο άλλος... Ανόητο να χάνονται έτσι οι ζωές. Βαριά μέρα για τον αθλητισμό και την κοινωνία μας!»