ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1586 φορές

Αδίκησαν τον εαυτό τους οι Βεροιώτες

Συνεχίζει τον φρενήρη ρυθμό της η «Βασίλισσα», πετυχαίνοντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα της SL2, επικρατώντας εντός έδρας με 2-1 του Θεσπρωτού, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής και συνεχίζει να βρίσκεται μόνη στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, για 70΄πρόσφερε πολύ καλό θέαμα στους φίλους της, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν τις περίτεχνες ενέργειες των παικτών τους, που ήταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο, έχασαν πολλές ευκαιρίες, πέτυχαν δύο τέρματα με τους Φοφανά (32') και Πασά (59'), είχαν ένα δοκάρι (93΄) για να κάνουν το 3-1, αλλά στο τέλος με το γκολ που δέχθηκε από τον Βασιλάκη στο 82' έφτασε σε μια αγχωτική νίκη.

Αδίκησαν τον εαυτό τους οι παίκτες της, οι οποίοι ύστερα από ένα θαυμάσιο 70λεπτο, στο οποίο έπαιξαν θεαματικό ποδόσφαιρο, έδωσαν το δικαίωμα στους αντιπάλους τους να τους απειλήσουν στο τελευταίο 15λεπτο με ισοφάριση, χωρίς όμως να χαλάσουν την γενική εικόνα τους.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης ξεκίνησε με την ίδια 11άδα των τελευταίων επιτυχιών, με εξαίρεση τον απόντα λόγω τραυματισμού Οικονόμου, με τον πολύ καλό Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια, που πραγματοποίησε και δύο τρεις σωτήριες επεμβάσεις, τον Μπουκουβάλα με τον Πεταυράκη στα πλάγια της άμυνας, από τους οποίους άρχιζε κάθε επιθετική προσπάθεια της ομάδας τους και στόπερ τους απροσπέλαστους Μαραγκό, Σκόνδρα, τους οποίους όμως νίκησε στον αέρα στην φάση του γκολ του Θεσπρωτού ο υψηλόσωμος Βασιλάκης.

Οι δύο αμυντικοί χαφ, ο Μπλέτσας (αντικαταστάτης του Οικονόμου) και ο Γαβριηλίδης. Ο πρώτος έκανε ένα πολύ καλό α΄ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη σταδιακά έπεσε η απόδοσή του και ο δεύτερος ήταν το γνωστό πολυεργαλείο, με διάρκεια στην απόδοσή του. Έκαναν πολύ δουλειά στα άκρα της επίθεσης και όχι μόνο, αφού γύριζαν πίσω όποτε χρειαζόταν και βοηθούσαν και ανασταλτικά, οι Φοφανά, Μούργος, που είχαν μεγάλη συμμετοχή στο θέαμα που πρόσφερε η ομάδα τους, με το πρώτο να βρίσκεται και πάλι σε μία φάση για γκολ και να το πετυχαίνει. Στην κορυφή της επίθεσης για μία ακόμη φορά απέδειξαν πόσο δεμένο δίδυμο είναι οι Πασάς, Γιακουμάκης, με τον πρώτο σκόρερ της να σκοράρει και πάλι, όμως και να χάνει μία ευκαιρία που δεν χάνεται για την δική του αξία, ώστε να καθαρίσει πιο νωρίς το παιχνίδι.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός πραγματοποίησε και τις πέντε αλλαγές που δικαιούταν. Φρεσκάρισε την επίθεσή του στο 72΄περνώντας στον αγώνα τους Κουάτενγκ, Ορφανίδη, στις θέσεις των Μούργου, Φοφανά, που όμως δεν μπόρεσαν να κάνουν το κάτι παραπάνω, ενώ στο 84΄ενίσχυσε την αμυντική του γραμμή με έναν τρίτο στόπερ (γύρισε του σύστημα σε 5-4-1), βγάζοντας τον Πασά και περνώντας στο παιχνίδι τον Δημόπουλο, προκειμένου να ενισχυθεί στο ψηλό παιχνίδι, στο οποίο είχαν επιδοθεί οι φιλοξενούμενοι.

Αναγκαστική ήταν η αλλαγή του Μπουκουβάλα από τον Μουχάλη στο 86, ενώ λίγο πριν την εκπνοή της κανονικής διάρκειας, ο Καπνίδης αντικατέστησε τον Γιακουμάκη, που έχασε μία ευκαιρία στο 95΄ που δεν χάνεται από παίκτη της δικής του κλάσης.