ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 848 φορές

"Φορτωμένο" πρόγραμμα μέχρι την λήξη του Α' γύρου - Δύο ματς φωτιά που θα κρίνουν πολλά

Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΒΕΡΟΙΑΣ, μέχρι την λήξη του Α' γύρου στις 7 Φλεβάρη.

Τους τρεις από τους έξι αυτούς αγώνες, η «Βασίλισσα» θα τους δώσει στην έδρα της, με αντιπάλους τον Απόλλωνα Πόντου, τον Πιερικό και τον Θεσπρωτό, ενώ τους άλλους τρεις μακριά από το γήπεδό της. Μάλιστα, οι δύο από αυτούς θα είναι κόντρα σε Αναγέννηση Καρδίτσας και Ξάνθη, ομάδες με τις οποίες όπως δείχνουν μέχρι στιγμής τα πράγματα, θα παλέψει μέχρι τέλους για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, ενώ την τελευταία αγωνιστική του Α' γύρου θα παίξει με την ενισχυμένη από τις μεταγραφές Καβάλα.

Αν φύγει αλώβητη από την Καρδίτσα και την Ξάνθη και επικρατήσει των υπόλοιπων αντιπάλων της, των οποίων υπερισχύει σε δυναμικότητα, τότε και με δεδομένη την ενίσχυσή της στις μεταγραφές του Ιανουαρίου, η ΒΕΡΟΙΑ, θα έχει πολλές ελπίδες να συνεχίσει να προβάλει ως βασικό φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης, σε συνδυασμό και με το πρόγραμμα του Β' γύρου, σύμφωνα με το οποίο υποδέχεται όλους τους ανταγωνιστές της στην έδρα της.

Ας δούμε πότε και που αγωνίζονται οι "κυανέρυθροι" στα υπόλοιπα ματς του Α' γύρου, ενώ σημειώνεται ότι την Τετάρτη (5/1) για την εμβόλιμη 11η αγωνιστική έχουν ρεπό.

Θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους για το 2022 με αγώνα στην έδρα τους, αντιμετωπίζοντας την Κυριακή 9/1 τον Απόλλωνα Πόντου. Ακολουθεί το ματς με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα, την Τετάρτη 12/1 για την εμβόλιμη 13η αγωνιστική, ενώ η συνέχεια έρχεται με την 14η αγωνιστική, την Κυριακή 16/1, που την βρίσκει γηπεδούχο, να υποδέχεται τον γειτονικό Πιερικό.

Το πρόγραμμά της «Βασίλισσας», περιλαμβάνει ένα δεύτερο μεγάλο ντέρμπι κορυφής, αυτό που θα γίνει στην Ξάνθη με αντίπαλο την τοπική ομάδα το Σάββατο 22/1, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ οι υποχρεώσεις της στον Α' γύρο ολοκληρώνονται, με ένα παιχνίδι στο γήπεδό της, την Κυριακή 30/1, με αντίπαλο τον Θεσπρωτό και ένα εκτός έδρας στις αρχές του Φεβρουαρίου, στην Καβάλα, η οποία θα είναι ενισχυμένη από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και θα παρουσιαστεί με τελείως διαφορετικό πρόσωπο, από αυτό που δείχνει μέχρι σήμερα.