ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1898 φορές

"Φουλάρει" για μεταγραφική ενίσχυση η ΒΕΡΟΙΑ!

Στην μεταγραφική ενίσχυση της "Βασίλισσας" θα προχωρήσουν οι άνθρωποι της ομάδας την περίοδο του Ιανουαρίου, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Παύλος Δερμιτζάκης, σε σχετική ερώτηση του kerkidasport.gr, μετά την λήξη του άτυχου αγώνα με τον Ηρακλή, από τον οποίο γνώρισε την πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα ο Καβαλιώτης τεχνικός, τόνισε:

«Υπάρχει ένα μεταγραφικό πλάνο. Ήδη έχει γίνει μια συνάντηση και μια κουβέντα στο τι θα χρειαστεί πιθανόν η ομάδα. Δεν θέλαμε να προχωρήσουμε κάτι μέχρι τώρα, γιατί έπρεπε πρώτα να τελειώσουν οι υποχρεώσεις της ομάδας, μέχρι να φτάσουμε στον μεταγραφικό μήνα (Ιανουάριος).

Υπάρχει μια λίστα παικτών για να προχωρήσουμε στο κλείσιμο κάποιων από αυτούς. Σίγουρα θα γίνουν κινήσεις, μιας και υπάρχει τέτοια διάθεση απ' όλους».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Βεροιώτες έχουν εντοπίσει τους στόχους και με κάποιους έχουν προχωρημένες συζητήσεις. Δεν έχουν διαρρεύσει ονόματα, όμως το σίγουρο είναι ότι αυτοί που θα έρθουν στην ομάδα θα μπορέσουν να προσφέρουν άμεσα, γι' αυτό όλες οι κινήσεις έγιναν και γίνονται στην Ελληνική αγορά.

Όσο για τις θέσεις που αναζητούνται, είναι κυρίως αυτές του χαφ και του πλάγιου επιθετικού, ενώ οι παίκτες που θα αποκτηθούν δεν θα είναι περισσότεροι από τρεις στον αριθμό. Επίσης, είναι πιθανό να υπάρξουν και κάποιες αποχωρήσεις από το ρόστερ.