ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1192 φορές

Σε ρυθμούς... Ηρακλή η ΒΕΡΟΙΑ

Με το μυαλό στο παιχνίδι της Τετάρτης 29/12, στο Καυτανζόγλειο στάδιο κόντρα στον Ηρακλή, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2, θα περάσουν τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων οι παίκτες και το προπονητικό τιμ της «Βασίλισσας».

Ο Παύλος Δερμιτζάκης, θα δώσει μόνο μία μέρα ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, ανήμερα των Χριστουγέννων, ενώ τόσο την παραμονή, όσο και την δεύτερη μέρα (πρωί και απόγευμα αντίστοιχα), οι παίκτες θα δώσουν κανονικά το παρόν τους στο προπονητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου, για να προετοιμαστούν ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Ηρακλή.

Όλες αυτές τις μέρες, ο Καβαλιώτης τεχνικός βλέπει με ικανοποίηση όλους τους παίκτες του, συμπεριλαμβανομένου και του μέχρι πρότινος τραυματία Ντίνα, να ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα, με εξαίρεση φυσικά τον Μπαϊντού που βρίσκεται στο μετεγχειρητικό στάδιο.

Οι Βεροιώτες θέλουν να κλείσουν επιτυχημένα την χρονιά, όπως ακριβώς άλλωστε κύλισε όλο το 2021, όπου αναδείχθηκαν πρωταθλητές της FootballLeague, ώστε να βρίσκονται κοντά στην πρώτη θέση και στον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από την κατάκτησή της στο πρώτης θέσης στο τέλος της περιόδου.