ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1412 φορές

Τα εργομετρικά «κρίνουν» τον Μρντάκοβιτς

Με πρωινή προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου, συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της «Βασίλισσας του βορρά».

Ο Στέφανος Γαϊτάνος είδε όλους τους παίκτες να παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα, με εξαίρεση τους αδειούχους Γιώργο Καντιμοίρη και Πετρ Τραπ. Ο πρώτος πήρε ολιγοήμερη άδεια λόγω του γάμου της αδερφής του και ο δεύτερος για να μεταβεί στην πατρίδα του.

Παράλληλα, το πρωί πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις εννέα παίκτες (Όστοϊτς, Μρντάκοβιτς, Σιόντης, Ορέστες, Μπαργκάν, Τζόναθαν Λόπεζ, Μάνος, Ζεζίνιο, Σισοκό) και τα αποτελέσματά τους αναμένεται να βρίσκονται το Σάββατο στα χέρια των ανθρώπων της ΠΑΕ.

Από τα συγκεκριμένα αποτελέσματα θα κριθούν πολλά για κάποιους παίκτες και ιδιαίτερα για τον Μίλιαν Μρντάκοβιτς, ο οποίος ως γνωστόν υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα πριν από λίγες μέρες.

Σε περίπτωση που οι εξετάσεις του είναι καλές και από την στιγμή που ο παίκτης έδειξε μεταμέλεια ζητώντας συγγνώμη για την συμπεριφορά του, τότε δεν αποκλείεται να παραμείνει στο ρόστερ και να την «γλιτώσει» με κάποιο χρηματικό πρόστιμο.

Να σημειωθεί ότι οι «κυανέρυθροι» θα προπονηθούν την Παρασκευή και το Σάββατο το πρωί, ενώ την Κυριακή θα έχουν ρεπό.

Όσον αφορά το θέμα προπονητή, οι ιθύνοντες της ομάδας συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις και πολύ σύντομα αναμένεται να έχουμε εξελίξεις…