ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1044 φορές

Αγχωτική αλλά δίκαιη νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ επί του Αλμωπού Αριδαίας

Με το δεξί ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα της SL2 η ΒΕΡΟΙΑ, κερδίζοντας στο γήπεδό της με 1-0 τον Αλμωπό Αριδαίας.

Η "Βασίλισσα" μπορεί να αγχώθηκε στο φινάλε, όμως έφτασε δίκαια στην τελική επικράτηση, πετυχαίνοντας ένα γκολ με τον Πασά στο ξεκίνημα του αγώνα και έχοντας αρκετές ακόμη ευκαιρίες, με αποκορύφωμα τα δύο δοκάρια (ένα σε κάθε ημίχρονο) με τους Πασά και Γαβριηλίδη.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για το καλύτερο και κυρίως μετά το 60' ανέλαβαν την πρωτοβουλία, όμως δεν απείλησαν την εστία του Βελλίδη με εξαίρεση μια φάση.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΒΕΡΟΙΑ ήταν ανώτερη και προηγήθηκε μόλις στο 10' όταν ο Μπουκουβάλας με κάθετη πάσα έβγαλε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας τον Γιακουμάκη, αυτός από τα δεξιά βρήκε με παράλληλη μπαλιά τον ανενόχλητο Πασά που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε σε κενή εστία να γράψει το 1-0!

Στο 16’ η "Βασίλισσα" άγγιξε το δεύτερο γκολ, όμως η κεφαλιά του Γαβριηλίδη μετά τη σέντρα του Μπουκουβάλα, έφυγε μόλις άουτ.

Στο 25’ νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν μετά από κόρνερ του Μπουκουβάλα, ο Πασάς πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ!

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους ο Αλμωπός βγήκε από το "καβούκι" του και απείλησε σε μια φάση τη ΒΕΡΟΙΑ, όταν στο 38’ σε μια αντεπίθεση ο Ρόβας μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε με γροθιές ο Βελλίδης.

Στην επανάληψη και μέχρι το 60' το ματς ήταν ισορροπημένο, με τη "Βασίλισσα" να χάνει μια ακόμη σπουδαία ευκαιρία για το 2-0, όταν στο 57’ ο Γαβριηλίδης με δυνατό σουτ λίγο έξω από την αντίπαλη περιοχή, έστειλε τη μπάλα να τραντάξει το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Αλμωπού!

Μετά το 60' οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησαν να γίνουν περισσότερο απειλητικοί για την Βεροιώτικη εστία, χωρίς όμως να κάνουν κάποια μεγάλη φάση. Από την πλευρά της η "Βασίλισσα" φάνηκε να είναι κομμένη στα δύο, με τους παίκτες της να μη μπορούν να κρατήσουν τη μπάλα και να την παραχωρούν εύκολα στον αντίπαλο.

Στο 80’ ο Πόζογλου εκτέλεσε κόρνερ, ο Γιακουμάκης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Παϊτέρη, ενώ στο 88' ο Σέχου πήρε την κεφαλιά μέσα στην Βεροιώτικη περιοχή βρίσκοντας τον Ρόβα, όμως αυτός δεν πρόλαβε να βρει τη μπάλα με προβολή και έφυγε άουτ.

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων (ο 4ος είχε δείξει τέσσερα λεπτά έξτρα χρόνου) σε μια φάση έξω από την περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ, ο διαιτητής έδωσε το πεντακάθαρο φάουλ επάνω στον Μπουκουβάλα, ενώ οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την φάση και σκόραραν, αλλά το γκολ σωστά ακυρώθηκε!

Διαιτητής: Τάσης (Νατσιόπουλος, Μάνος)

ΒΕΡΟΙΑ (Π. Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Μαραγκός (46’ Δημόπουλος), Πεταυράκης. Οικονόμου, Γαβριηλίδης, Μπαϊντού (64’ Πόζογλου), Μούργος (72’ Ντίνας), Γιακουμάκης (85' Μπλέτσας), Πασάς.

ΑΛΜΩΠΟΣ (Γ. Τυριακίδης): Παϊτέρης, Πρίκας (76’ Κολλάρας), Παρασκευάς, Σέχου, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Κέρθι (90' Ζαχάρος), Ρόβας, Πέττας (46’ Τριανταφυλλάκης), Αδαμίδης (46’ Καράμπελας), Γιουκούδης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 8/11...