ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1230 φορές

Λευκή ισοπαλία για τη "Βασίλισσα" στην Φιλιππούπολη

Με όλα αυτά τα κωμικοτραγικά που συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα στη νέα SuperLeague 2, όπου υπήρξε αναβολή της πρεμιέρας τρεις ώρες πριν την πρώτη σέντρα (!!!), η ΒΕΡΟΙΑ και ο Απόλλωνας Λάρισας αντί για το επίσημο ματς που θα άνοιγε την αυλαία του πρωταθλήματος, έδωσαν μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι!

Η αναμέτρηση έγινε στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, έδρα του Απόλλωνα και με το ίδιο διαιτητικό τρίο που είχε οριστεί για τον επίσημο αγώνα, με τους παίκτες των δύο ομάδων να το βλέπουν περισσότερο σαν "αγγαρεία", επηρεασμένοι και από όλα αυτά που συνέβησαν σήμερα και να μένουν στην λευκή ισοπαλία.

Ήταν ένα πολύ μέτριο παιχνίδι με λίγες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με την "Βασίλισσα" να δείχνει παρόμοια αγωνιστική εικόνα με τα τελευταία φιλικά της παιχνίδια.

Στο 13’ μετά από εκτέλεση φάουλ για την ομάδα του Απόλλωνα, ο Βίγια έκανε τη σέντρα-σουτ με την μπάλα να περνάει απ’ όλους και να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι του Βελλίδη!

Σειρά της ΒΕΡΟΙΑΣ να απειλήσει στο 28’ και το 30’, διαδοχικά με φάουλ και σουτ του Πόζογλου, χωρίς όμως να σκοράρει. Η μεγάλη ευκαιρία του α’ ημιχρόνου ήρθε στο 40’ για την ομάδα του Απόλλωνα με ένα τετ-α-τετ του Κοζού, που όμως σούταρε ψηλά – εκτός εστίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός και των δύο ομάδων έπεσε αρκετά. Η "Βασίλισσα" είχε την ευκαιρία να σκοράρει με τον Πασά, ο οποίος στο 62’ έπιασε εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής αλλά ο Αστράς πραγματοποίησε πολύ καλή επέμβαση, έπεσε στη γωνία του και έδιωξε σε κόρνερ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μπεκιάρης (Καρδίτσας), με βοηθούς τους Αινάλη (Μακεδονίας) και Χαραλαμπόπουλο (Κιλκίς).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Στράτσια): Αστράς, Γιαννίτσης, Καρρίκι, Βίγια, Λίταινας, Παναγιώτου, Σκούπρας, Κόζου, Κανούλας, Χατζής, Τιμπουέ.
Αγωνίστηκαν και οι: Μαντζάρης, Ζιακας, Λουκάς, Καλούσης, Σούλτσε, Μπαλογιάνης, Ζαχόπουλος, Νούσιος, Λεμάνγκρ, Πετράκης, Ποτόσογλου, Καπουράνης.

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μπλέτσας, Σκόνδρας (60’ Δημόπουλος), Μαραγκός, Οικονόμου (90’ Μουχάλης), Μούργος (86’ Φοφανά), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (65’ Ράμος), Πόζογλου (80’ Ντίνας), Μπαϊντού (60’ Πασάς).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 1/11...