ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 971 φορές

Συνέντευξη τύπου ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ: Στόχος η νίκη σε κάθε αγώνα - Στο τέλος το ταμείο

Συνέντευξη τύπου, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2 το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (30-31/10), έδωσε η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ στα γραφεία της ομάδας, το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Οκτωβρίου.

Στην συνέντευξη παραβρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Γιώτης Τσαλουχίδης, ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης και ο αρχηγός της ομάδας Στέλιος Μαραγκός.

Μίλησαν για το παρόν αλλά και το μέλλον της "Βασίλισσας", ενώ και οι τρεις ζήτησαν από τον κόσμο της ΒΕΡΟΙΑΣ να εμπιστευτεί την ομάδα και με την παρουσία του να την ενισχύσει, ώστε να πετύχει τους στόχους της.

Ο Γιώτης Τσαλουχίδης ξεκινώντας εξέφρασε την εμπιστοσύνη του τόσο στο προπονητικό τιμ όσο και στους παίκτες, παλιούς και νέους, μιλώντας και για τους στόχους της ομάδας, που είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι. Επίσης, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται στις νεαρές ηλικίες, καλώντας τους γονείς να εμπιστευτούν τα παιδιά τους στα πολύ αξιόλογα τμήματα υποδομών της ΠΑΕ.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης τόνισε για μία ακόμη φορά ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί με διαφορετικό πρόσωπο στα επίσημα παιχνίδια και σιγά σιγά θα φτάσει στο επίπεδο που επιθυμεί ο ίδιος. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την διοίκηση, τα στελέχη αλλά και για τους παίκτες της ομάδας, ζήτησε την βοήθεια των φιλάθλων, ενώ δεν απέφυγε να απαντήσει σε καμία ερώτηση, όσο καυστική και να ήταν αυτή.

Τέλος, ο Στέλιος Μαραγκός έδωσε την υπόσχεση ότι οι παίκτες σε κάθε ματς θα τα δίνουν όλα για τη νίκη, εξάροντας την ποιότητα τόσο των παλιών όσο και των νέων συμπαικτών του που ήρθαν το καλοκαίρι στην ομάδα.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη τύπου στο παρακάτω βίντεο: